Restaurant Club Le Grand in Rotterdam

Club Le Grand

Club Le Grand is dé nieuwe hotspot van Rotterdam. Hé maar Grand bestond toch al? Klopt! Grand Hotel Central bestaat dit jaar 100 jaar en daarom werd het tijd voor iets nieuws. Wat eerst de ontbijtzaal van het hotel was, is nu een chique club en restaurant. Club Le Grand is geboren!

Club Le Grand in Rotterdam

Het idee voor de nieuwe club – én restaurant – is geïnspireerd op clubs en restaurants in New York. Het leuke is dat de jaren 20 uitstraling van het hotel gewaarborgd blijft, maar dan in een nieuw jasje. Bij Club Le Grand kun je vanaf nu ontbijten, lunchen, dineren en iedere vrijdag- en zaterdagavond borrelen en een dansje wagen tijdens de clubavond. In het weekend zijn er na 21.00 uur dj’s met trendy muziekstijlen en live optredens van muzikanten en artiesten. The party place to be in Rotterdam dus.

Tijd en aandacht staan er centraal. Terwijl je in de bruisende sfeer, met de bijzondere inrichting en goede cocktails het weekend aan het vieren bent, heb je er echt tijd voor elkaar. Niet alleen in de club, maar ook in het restaurant is er veel aandacht voor de sfeer. Zo worden er verrassende gerechten geserveerd en wordt er met verse ingrediënten gekookt.

Van ontbijt tot club

Het bijzondere concept zorgt ervoor dat je – als je wilt – van ontbijt tot ‘s nachts bij Le Grand kunt vertoeven. Op de menukaart staan 30 klassiekers uit de wereldkeuken, die in 1000 variaties te serveren zijn. Dat is nogal wat. Aan de bar worden cocktails, mixen en wijnen van vier continenten geschonken. Je drankje zal hoogstwaarschijnlijk niet snel vervelen. De nieuwe hotspot zit middenin het centrum van Rotterdam, dus tussendoor ga je gewoon even shoppen of langs huis.

Waar: Kruiskade 12, Rotterdam
Website: www.legrandrotterdam.nl

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: Club Le Grand

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief