CoffeeLab Den Bosch

CoffeeLab Den Bosch

Ontbijten, lunchen, brunchen, het is allemaal even relaxed bij CoffeeLab Den Bosch. Of je nu alleen voor een goede kop koffie met taart (want die kun je echt niet laten staan) komt, of voor een uitbreid All Day Breakfast.

CoffeeLab Den Bosch

Wij sliepen tijdens ons weekendje Den Bosch in Little Duke Hotel (aanrader!), pal boven hotspot CoffeeLab. Het was dan ook niet moeilijk om te bedenken waar we zouden gaan ontbijten. CoffeeLab zit aan de Stationsweg en is dus ook heel handig als je met de trein naar de stad komt. Het ontbijt is de hele dag te bestellen, de lunch, brunch en pasta’s vanaf 12.00 uur.

CoffeeLab Den Bosch

Als ontbijt heb je de keuze uit een croissant, gepocheerd ei met avocado en bacon op een brioche, wentelteefjes, een yoghurt bowl en een lazy breakfast. Wij gingen voor de laatste twee. De yoghurt bowl was echt superlekker. Ik ben altijd een béétje bang voor zure yoghurt, maar deze was godzijdank heel lekker en zacht van smaak. De granola, jam en zaden maakten het gezonde ontbijtje helemaal af. Het lazy breakfast klinkt ook interessant he? Bestaat uit een croissantje, gepocheerd ei, just d’orange en koffie of thee.

Lunch & diner

Na twaalf uur bestel je er soep, tonijnsandwiches, bietenhummus met Libanees platbrood of een quinoasalade. Maar ook een burrito bowl, de vegetarische spaghetti al pesto of spaghetti al pomodoro. De hele dag door kun je er cocktails – met en zonder alcohol bestellen. CoffeeLab zou CoffeeLab niet zijn als je de cocktails niet ook met shot espresso zou kunnen bestellen.

CoffeeLab Den Bosch

Het koffiemenu is natuurlijk ook uitgebreid: van een Americano tot ijskoffie en espresso macchiato. De koffie (en thee) krijg je heel leuk geserveerd op een houten plankje, met daarop (misschien wel het allerleukste) een stukje cake. Wij kregen een klein stukje bananenbrood. Drie keer raden wat we ná ons ontbijt nog bij de koffie bestelden?

CoffeeLab Den Bosch
Interieur

In de grote, ruime ruimte kun je niet alleen eten en bijpraten maar ook goed werken. Laptopje mee en je vertoeft er prima. Alles is lekker groen, van het kleurtje op de muur tot de planten aan het plafond. Het koffie-effect komt overal terug, zo hangen er allemaal gezellige spreuken aan de muur. ‘I like it black’, vonden we een hele toepasselijke. Één muur is ook nog eens helemaal behangen met koffiefilters. Heel tof!

Waar: Stationsweg 35, Den Bosch
Open: ma t/m vrij van 7.00 – 21.00 & zat/zon van 8.00 – 21.00 uur
Website: www.coffeelab.nl

De beste pizza hotspots in Den Bosch zochten we ook voor je op!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief