Concept store Colette Parijs

Colette1
Muziek, schoenen, kleding, zonnebrillen, boeken en een heuse beautyhoek, Colette heeft het allemaal. Colette Style Design Art Food Paris is een conceptstore aan de luxe rue Saint-Honoré.Terwijl de muziek door de speakers schalt kun je je modehart ophalen op de bovenste verdiepingen waar designerkleding is verzameld (van Dior tot Givenchy). Op de overige verdiepingen (Colette is groot!) staan sneakers, boeken, zonnebrillen, gadgets, sieraden, exposities en een beautybox met talloze beautyproducten.

colette2

Moe van het struinen langs de vele originele producten in Colette? De Franse conceptstore heeft ook een restaurant én een waterbar in de kelder. Ja echt, een waterbar! Wat je je erbij voor moet stellen? Een nogal ruime keuze uit 80 verschillende merken.

colette3

De webshop heeft net als de store zelf een zeer uitgebreid assortiment én worldwide shipping!
Colette, 213 rue Saint-Honoré, www.colette.fr

Beeld: Jetsettimes

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply