Column: out of office

Out of office

Een vakantie waarbij m’n laptop niet meegaat, ik niet elk uur (of vaker) social media check en waarbij ik niet nadenk wel artikel er wanneer online komt. Kan dat? Ik weet het niet, maar ik heb het nodig.

Die vakantie begint vandaag. Yes yes. En daarom komt er pas ná 23 juli weer een nieuw artikel online. Maar er is genoeg te lezen, want je hebt vast nog niet alle steden aangeklikt. Of wel? Stiekem ben ik wel een beetje bang dat jullie me vergeten, maar soit. Op Instagram en Facebook post ik in deze twee weken alleen iets als ik zin heb om te posten en niet omdat ik het gevoel heb dat dat moet. Ik heb namelijk nog steeds een haat-liefdeverhouding met Instagram.

Er schuilt namelijk een hele wereld achter social media en die vind ik niet altijd even leuk. Op bepaalde tijdstippen een foto posten, heel actief zijn door op anderen te reageren en als een gek hartjes uit te delen. Hartstikke leuk, maar niet altijd. Het is een tijd geleden dat ik mijn laptop niet mee nam op vakantie en ik écht vakantie vierde. Natuurlijk ga ik vaak genoeg op reis en hoor je mij ook zeker niet klagen dat ik te weinig vakantie heb. Maar echt echt echt vrij – zónder laptop, mail en social media druk – dat ben ik al een tijdje niet geweest.

Ik vertelde het al eerder, maar als je werkt als freelancer zien mensen vaak alleen de leuke dingen. Niet de stress die het soms kan opleveren. Nu ben ik daar misschien extra gevoelig voor en daarom heb ik even een out of office nodig. Van een week of twee. Dan ben ik erna weer terug met heel veel nieuwe ideeën, plannen en artikelen. Dat beloof ik.

Leuke artikelen die je in de tussentijd kunt lezen:

> Column: is freelance werk het makkelijkste werk?

> 14x hotspots in MaHo Rotterdam

> Foodfestival agenda juli 2018

> Tips voor een weekendje Hannover

> 6 roze hotels: dit zijn de leukste

> Summer Afternoon Tea bij Waldorf Amsterdam

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief