Côme: healthy hotspot in Parijs

Côme: healthy hotspot in Parijs

Tijdens mijn laatste citytrip naar Parijs ontdekte ik Côme, een toffe healthy hotspot. Met vier locaties in Parijs en heerlijk gezonde salades, hartige taarten en romige soepen is het dé plek om even uit te puffen tijdens je stedentrip.

Côme: healthy hotspot in Parijs

Bij Côme kun je kiezen voor je eigen basis. Zo ga je bijvoorbeeld voor een basis van gemengde sla, fusilli, linzen of quinoa. Met zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, wortel, mozzarella, spinazie en nog heel veel meer lekkere toppings maak je de salade helemaal af.

De huisgemaakte lunches en diners zijn ideaal voor een snelle gezonde hap tijdens je drukke stedentrip in Parijs. Je ploft er neer aan een van de tafeltjes en geniet er van al het lekkers. Hoe goed klinkt ook de salade met avocado, tomaatjes, kip, rode ui en sla? Wil je meteen hebben toch?! Als toetje neem je een chiapudding met rode vruchten en frambozen om het lekker af te sluiten.

Naast salades hebben ze bij Côme ook lekkere tussendoortjes. Zo snack je gezond met een bakje fruit of cheat je met een chocoladekoekje (want that!). Ook zijn er healthy sapjes en smoothies, hartige taarten en lekkere soepen. De gerechten worden aangepast op het seizoen en zijn altijd lekker vers.

Côme: healthy hotspot in Parijs
Openingstijden

Côme is maandag tot en met vrijdag van 11.30 – 15.00 uur en van 18.30 – 21.30 uur. Tussen 15.00 en 18.30 uur is de healthy hotspot dus gesloten. Op zaterdag kun je er alleen van 11.30 – 15.00 uur terecht en op zondag is Côme gesloten.

Vier locaties

Er zitten vier locaties van healthy hotspot Côme in Parijs. Aan de rue de La Fayette 37, aan de rue Washington 36, Rue de la Bourse 11 en 1 Place du Général Koenig. Bij al deze plekken scoor je een van de lekkere gezonde lunches.

Waar: 37 rue de La Fayette, 36 Rue Washington, 11 rue de la Bourse en 1 place du Général Koenig in Parijs
Website: www.come-paris.fr

Beeld: Côme

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief