Coming Soon: 3 nieuwe restaurants in Amsterdam

Coming Soon: 3 nieuwe restaurants in Amsterdam

Hoera! Talloze nieuwe restaurants poppen dagelijks op en wij kozen de drie leukste in Amsterdam voor je uit. Dan kun je deze drie toffe nieuwe restaurants vast op je wishlist zetten tijdens je citytrip naar Amsterdam!

Coming Soon: 3 nieuwe restaurants in Amsterdam
Bar Fisk

Deze nieuwe hotspot in de Pijp opent over 5 dagen haar deuren. Vanaf 17 mei 2017 – mooie datum – kun je bij Bar Fisk terecht voor fijne visgerechten. Bij Fisk staat goed en lekker eten centraal en zijn er grappige details. Zo komen de vissen regelmatig terug in het interieur en is het terras gemaakt van het hout van oude vissersboten. Overigens shaken ze er ook perfecte cocktails. Opent op woensdag 17 mei 2017.
Eerste Sweelinckstraat 23, Amsterdam
www.barfisk.nl

Jack’s Juice & Kitchen

Voor koffie, sapjes en shakes kun je binnenkort ook bij Jack’s terecht. Deze hotspot – ook in de Pijp – opent aan de Ferdinand Bolstraat, vlakbij de Albert Cuypmarkt. Ze zullen er ook heerlijke sandwiches verkopen en zorgen ervoor dat het geen moeite kost om gezond te eten. Houd hun Facebookpagina in de gaten voor de exacte openingsdatum. Stay tuned!
Ferdinand Bolstraat 48, Amsterdam
www.facebook.com/jacksjuicebar

 Coming Soon: 3 nieuwe restaurants in Amsterdam
MaMa Kelly Amsterdam

Je moet nog even wachten tot na de zomer, maar dan heb je ook wat. In september opent MaMa Kelly Amsterdam namelijk in het Olympisch Stadion. We bezochten MaMa Kelly al in Den Haag en het eten is er echt verrukkelijk. Deze hippe hotspot serveert zóveel lekkere gerechten voor lunch en diner, dat het lastig kiezen is. Denk aan flammkuchen, de bekende kip- en kreeftgerechten en vegetarische gerechten. Yum!
Olympisch Stadion, Amsterdam
www.mama-kelly.nl

Ga je op stedentrip naar Amsterdam? Bekijk dan dit artikel voor een complete tijdsplanning voor 24 uur in Amsterdam. in het overzicht staan de leukste hotspots voor ontbijt, lunch, diner én om te borrelen, winkelen en slapen. Als dat geen leuk weekend wordt. Enjoy!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply