Concept store Anna+Nina, Amsterdam

Concept store Anna+Nina, Amsterdam
De quotes aan de muur, veren in lijstjes en grote witte sier-ananassen lachen je toe. Ze schreeuwen nog net niet ‘neem mij mee!’, maar wij zijn al verkocht. We willen het allemaal! De concept store Anna+Nina heeft té leuke interieurartikelen, notitieboekjes en sieraden.

Concept store Anna+Nina, Amsterdam

Oprichters Anna en Nina besloten niet moeilijk te doen en hun winkels in de hoofdstad te noemen naar zichzelf. Anna+Nina is gespecialiseerd in accessoires, sieraden en alles voor in huis. Armbandjes met inspirerende teksten, boeken, mokken, kussens en allerlei leuks om een muur op te fleuren, voor jezelf of om cadeau te doen!

Concept store Anna+Nina, Amsterdam

Inmiddels zijn er twee locaties van Anna+Nina in Amsterdam: aan de Kloveniersburgwal en aan de Gerard Doustraat. Alleen al voor de sfeer ga je even langs. Geen tijd, maar wil je toch iets nieuws aanschaffen? Haal dan je hart op in de webshop!

Waar: Kloveniersburgwal 44 &Gerard Doustraat 94 in Amsterdam
Website: www.anna-nina.nl

Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief