Conceptstore Leuk! by Cleo

Leuk! by Cleo

De Nachtegaalstraat is een gezellige winkelstraat buiten het bekende centrum van Utrecht waar leuke winkeltjes verstopt zitten. Zo ook de conceptstore Leuk! by Cleo.

Conceptstore Leuk! by Cleo

Move over de bekende modemerken en ga shoppen by Leuk! by Cleo voor een outfit waar niet iedereen in rondloopt. Met merken als Yaya, Knit-Ted en Komono vind je er altijd wel iets gezelligs. Voor een avondje stappen of een kek pakje voor naar kantoor, ze hebben het allemaal: mooie broeken van Mos Mosh, jurkjes waar je in schittert en winterse truien (ze kunnen nog even!). Het is altijd gezellig in de conceptstore, het personeel helpt je graag en de koffie en thee staat voor je klaar. Ook voor woonartikelen ben je hier op de juiste plek.

Leuk! by Cleo

Sinds kort is ook de nieuwe winkel in Heemstede van Leuk! by Cleo geopend. De grote picknicktafel die voor de deur staat, nodigt heel erg uit om aan te gaan zitten en biedt genoeg wooninspiratie. In de winkel in Heemstede kun je ook voor de kleintjes terecht. Houd de Facebookpagina in de gaten voor alle nieuwtjes én – heul belangrijk – de nieuwste collecties in de winkel.

Waar: Nachtegaalstraat 49b, Utrecht
Website: www.leukbycleoutrecht.nl

Ga je een weekendje naar Utrecht, dan kun je hier vast wat inspiratie opdoen. Enjoy! 

Beeld: Leuk! by Cleo

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief