3x leuke conceptstores in Groningen

3x leuke conceptstores in Groningen

Groningen zit barstensvol conceptstores, eettentjes en straatjes. Wij waren er afgelopen weekend om de leukste hotspots voor jouw stedentrip te zoeken en vonden deze drie leuke boetiekjes in Groningen!

De leukste conceptstores van Groningen
Holtbar

Holtbar conceptstore Groningen
Alles klopt bij Holtbar: het interieur, de toffe spulletjes én de coffee corner. Je ziet het al van ver af, Holtbar is leuk, heel leuk. Plantjes aan het plafond, kaarten met inspirerende spreuken aan de wand en heel veel hebbedingetjes op de grote houten tafels. Daarnaast kun je tussen al dat leuks ook nog even bijkomen met een kop koffie of thee. Kortom: deze conceptstore mag je niet overslaan tijdens je stedentrip naar Groningen.
Oude Kijk in Het Jatstraat 20, Groningen
www.holtbar.nl

Bien

Bien conceptstore Groningen
Nog zo’n toffe conceptstore in het Hoge Noorden is Bien. Mode, wonen en lifestyle komen hier samen en het is haast onmogelijk om met lege handen naar buiten te gaan. Je scoort er grappige verjaardagskaarten en speciale cadeautjes, maar ook voor jezelf kun je helemaal los. De interieurspulletjes zorgen ervoor dat je huis weer even nét een andere look krijgt, en met de rekken vol kleding krijg jij die ook. Door lijstjes met spreuken als ‘Zullen we dromen dat al onze wensen uitkomen’, kan het niet anders dan dat je helemaal vrolijk wordt in dit boetiekje.
Oosterstraat 54, Groningen
www.facebook.com/bienconceptstore

Koko Toko

Koko Toko conceptstore Groningen
Even verderop in de Oosterstraat zit Koko Toko, waar volop aandacht is voor een eerlijke wereld. Zo verkoopt de Toko veelal fairtraide en biologische producten en ontwerpen, staat duurzaamheid centraal en vind je items van Groningse designers. Kleding (voor mannen en vrouwen), kaarten, handgemaakte sieraden, boekjes en natuurlijke zeep, is wat de klok slaat. Niet te vergeten, Koko Toko verkoopt ook geurkaarsen van het merk Locht (Gronings voor lucht). Ze ruiken erg lekker en zijn op basis van sojawas van biologische teelt.
Oosterstraat 26. Groningen
www.kokotoko.nl

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

5 reacties

    Leave a Reply