Corner Bakery milkshake nu ook in Amsterdam-West

Corner Bakery milkshake

Voor de welbekende Corner Bakery milkshake kun je nu ook in Amsterdam-West terecht. Na de eerste locatie aan de Johannes Vermeerstraat in Amsterdam-Zuid, is nu ook West aan de beurt. En dat vinden wij en alle fans van freakshakes maar al te leuk.

Corner Bakery milkshake – freakshake Corner Bakery

Nog maar net is de nieuwe vestiging van deze populaire hotspot open. Het Koningin Wilhelminaplein is verrijkt met deze kleurrijke spot voor megamilkshakes en taarten van Life of Pie. Die Corner Bakery milkshake hé, wat maakt hem nou zo speciaal? Eigenlijk moeten we ze freakshakes noemen, een milkshake met van alles er op en er aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Spikkels op het randje van je glas, slagroom, donuts, spekjes, alles om deze caloriebom er prachtig uit te laten zien. Ga jij voor banaan, chocolade of veilig voor vanille? Welke je ook kiest, elke freakshake van Corner Bakery is om door een ringetje te halen. En… je hoeft niet bang te zijn om met honger naar huis te gaan.

Corner Bakery milkshake
Ontbijt, taart, lunch bij Corner Bakery

Of je nu voor het ontbijt, de lunch of een taartje komt, op elk tijdstip zit je er goed. Want, er gaat geen dag voorbij zonder milkshakes en andere kleurrijke lekkernijen. Ja, je las het goed, vanaf nu kun je ook voor de grootste Life of Pie taarten terecht bij Corner Bakery. Let je op de lijn? Dan bestel je fruit of een broodje. Ook heel erg lekker.

Corner Bakery milkshake
Tweede vestiging Corner Bakery

Deze tweede vestiging van Corner Bakery vind je in Amsterdam-West, tegenover het World Fashion Center. Inderdaad in Slotervaart dus. Een hele andere buurt dan waar de andere vestiging zit, in Amsterdam-Zuid. Hoe leuk is het dat je nu op beide locaties terecht kunt voor zo’n heerlijke Corner Bakery milkshake? We zien je daar!

Waar: Koningin Wilhelminaplein 60 & Johannes Vermeerstraat 40, Amsterdam
Website: Facebookpagina

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld Corner Bakery milkshake: Corner Bakery

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief