Crop aan de Biltstraat in Utrecht

Crop aan de Biltstraat in Utrecht

Salades, juices en zelfgemaakt brood. Crop aan de Utrechtse Bilstraat maakt gezond eten makkelijk. In deze eetwinkel kun je al dat gezonds mee naar huis nemen, of lekker bij Crop binnen of – bij goed weer – op het terras opeten.

Het is al even geleden dat wij bij Crop waren, maar wat beviel het goed! Wij gingen voor een carrot cake en kregen (in verband met een notenallergie) een homemade chocolade mug cake die ze ter plekke voor ons maakten.

Crop aan de Biltstraat in Utrecht

Je kunt er trouwens de hele dag (!) voor een ontbijtje van granola en Griekse yoghurt, een croissant of een stuk fruit gaan. Wil je liever een broodje? Die zijn ook zeker aan te raden! Je kiest ‘gewoon’ country bread of hun huisgemaakte broat, dit is gemaakt van havermout, zaden en noten. Natuurlijk met een heerlijke topping als hummus, chicken curry salade of warme groenten.

Crop aan de Biltstraat in Utrecht

In de categorie salades, kun je kiezen uit een salad van de kaart of er zelf een samenstellen. Easy! Het leuke is dat eigenlijk alles verantwoord en gezond is, voel je je gelijk wat minder schuldig als je stiekem twee dingen van de kaart bestelt. De sweets komen van het lekkere SUE en de soepen van Kromkommer.

Waar: Biltstraat 1, Utrecht
Website: www.crop-utrecht.nl

Beeld: Crop & eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief