Croquetten Boutique Utrecht

Croquetten Boutique Utrecht

Gek op kroket? De Croquetten Boutique in Utrecht opent in november haar krokante deuren in het centrum van Utrecht. Aan de Bakkerstraat 7 (héél dichtbij de Oudegracht) kun je terecht voor deze nieuwe hotspot vol oer-Hollandse, handgemaakte krokketten.

Croquetten Boutique Utrecht

Eet jij op zaterdagmiddag tijdens het winkelen ook het liefst een kroket tussendoor? Dan ben je bij de Croquetten Boutique Utrecht aan het juiste adres. De kroketten – croquetten op z’n chique – zijn allemaal handgemaakt, vers en naar eigen receptuur. Deze krokante snacks zijn allemaal vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Recept kroketten

Meer dan een jaar is er gewerkt aan de lekkerste recepturen voor de croquetten. Zo vertelt Désirée: “Het afgelopen jaar hebben we eindeloos getest en geëxperimenteerd. Met de juiste dikte, smaak, ingrediënten, paneersoorten, vormen en combinaties. Nu zijn we klaar om iedereen onze croquetten te laten proeven. Het maken van onze croquetten doen we gewoon in onze Boutique, zo kun je precies zien dat we geen kleur-, geur- en smaakstoffen toevoegen. Echt vers, dus dat proef je.’

Smaken

Benieuwd naar de handgerolde kroketten van de Croquetten Boutique Utrecht? Vanaf november kun je ze zelf proeven. Niks geen klef broodje met een lauwe kroket, hier kun je kiezen uit acht verschillende broodjes. Samen met Bakkerij Verhoeff uit Utrecht zijn de puntjes ontwikkeld. Ook is er elke maand een maandspeciaal die speciaal bij het seizoen past. Ik ben stiekem al benieuwd naar de december croquette. Zou die met dennen, chocolade of speculaas zijn?

Een ding is zeker er zijn genoeg keuzes. Ook voor de vegetariërs en flexitariërs én vis- en vleesliefhebbers natuurlijk. Désirée verklapt dat er ook een appel-kaneel croquette is. Brian: “Onze liefde voor croquetten delen, dat is wat we willen met de Croquetten Boutique. Met onze Boutique plaatsen we de croquet weer op een voetstuk. Daarom pimpen we het klassieke broodje croquet met verrassende toppings en huisgemaakte sauzen.’

Take-away

De Croquetten Boutiqe Utrecht gaat alle kroketten als take-away verkopen. De broodjes en kroketten zijn praktisch verpakt, zodat je al winkelend kunt eten. Er zijn in de boutique dus geen tafels en stoelen. Wél kun je er ook terecht voor croquetten om thuis te bakken.

Waar: Bakkerstraat 7, Utrecht
Open: november 2017
Website: www.facebook.com/CroquettenBoutique

Utrecht zit barstensvol leuke boetiekjes, ideaal voor een weekendje Utrecht!

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: Croquetten Boutique Utrecht

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief