CT Coffee & Coconuts, Amsterdam

CT Coffee & Coconuts, Amsterdam
We hebben de ideale werkplek gevonden! Bij CT Coffee & Coconuts kun je rustig werken – of je tijdschrift lezen – terwijl de koffie en sapjes regelmatig worden bijgeschonken. Maar ook zonder laptop is het goed vertoeven op een van de drie verdiepingen van de nieuwe Amsterdamse hotspot.

CT Coffee & Coconuts, Amsterdam

Door de goede sfeer, de fijne bediening en de leuke beachy inrichting met (uiteraard) de nodige kokosnoten, zouden we het lekkere eten haast vergeten. Bijna dan… want de coconut pancakes zijn zeker het vermelden waard, de scrambled eggs met avocado op zuurdesem brood en Le Croissant ook trouwens. Het All Day Breakfast is beschikbaar tot 13.00 uur, daarna ga je gewoon over op de lunch of de bites (van huisgemaakte popcorn tot een kaasplankje met vijgenchutney). Ga je later op de dag naar CT & Coconuts? Voor het diner ben je ook op de juiste plek! De hele menukaart check je hier. Wanneer mogen we weer?

CT Coffee & Coconuts is ook een van de favoriete plekken van Patty en Stephanie van het populaire instagramaccount Happyfoodlovers. Het hele interview lees je hier.

Waar: Ceintuurbaan 282-284, Amsterdam
Open: ma t/m vrij van 7.00 – 23.00 en op zat & zon van 8.00 – 23.00
Website: www.ctamsterdam.nl

Beeld: CT Coffee & Coconuts

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

8 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief