De beste rooftop bars in Shanghai

De beste rooftop bars in Shanghai

Een mooi uitzicht over Shanghai heb je vanaf een rooftop bar. Wij testten ze voor je – vonden we helemaal niet erg hoor – en het resultaat mag er zijn. Dit zijn de 2 beste van Shanghai!

Bar Rouge 

De beste rooftop bars in Shanghai
The Bund is mooi vanaf de waterkant, maar wil je nét even wat anders? Het terras van Bar Rouge geeft een prachtig zicht over de torenhoge gebouwen van Pudong. Deze rooftop bar schenkt – prijzige – cocktails, andere alcoholische dranken en fris, maar het uitzicht is het zeker waard.
18 Zhongshan East 1st Rd, Huangpu, Shanghai
www.bar-rouge-shanghai.com

Kartel

De beste rooftop bars in Shanghai
Last but not least (stiekem misschien wel favoriet): Kartel! Het uitzicht is fantastisch en er is élke dag tussen 18.00 en 20.00 uur happy hour, want zoals ze zelf zeggen: ‘Why limit happy to an hour?’ Voor een nóg beter zicht op de stad: zorg dat je er rond zonsondergang bent.
Jing’an, Xiangyang N Rd, 15, Shanghai
www.kartel.com.cn

Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

9 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief