De hotspots van… Jenny van Healthyfans.com

Jenny
Zeg je healthy dan zeg je Jenny. Deze 21-jarige healthfoodie maakte een jaar geleden op Instagram een fitness/voeding account aan, die binnen no time enorm succesvol werd. Inmiddels staat de teller van Healthyfans op bijna 16.000 volgers en is Jenny daarnaast een blog gestart. Aan Citystyleguide verklapt ze haar favoriete (gezonde) hotspots in Amsterdam!

InstagramHealtyfans

Naast het bijhouden van haar blog Healthyfans.com en haar account op Instagram, studeert Jenny Toegepaste Psychologie en besteed ze veel, héél veel, tijd aan haar passies koken en sporten. Zo’n 4 keer per week is ze in de sportschool te vinden, daarnaast loopt ze veel hard en eet ze lekker én gezond! Benieuwd naar haar healthy hotspots in Amsterdam?

Park
“Het Vondelpark is absoluut mijn favoriete park, al is het er wel vaak druk. Ik vind het ontzettend fijn om hier te rennen, te bootcampen, te picknicken en te zonnen. Alles kan er! Zodra het kan, fiets ik ook altijd door het Vondelpark.”

BlogHealthyfans

Hardlopen
“Ik vind het Westerpark een leuk park om te rennen. Mijn ouders wonen daar in de buurt, dus in dit park heb ik heel wat kilometers gemaakt.”

Drankjes
“Mijn nummer 1 plek om een drankje te doen is Toastable op het Koningsplein. Lekker buiten in het zonnetje!”
Toastable, Singel 441, Koningsplein, Amsterdam

Jennyhealthyfans

Food
“Ik ben helemaal gek op lunchrooms! Mijn favorieten van het moment? Bagels & Beans (ze hebben een nieuwe kaart!) en Beter&Leuk. Net nieuw en nu al favoriet: Lavinia Goodfood.”
Beter&Leuk, 1e Oosterparkstraat 91 Amsterdam
Lavinia Goodfood, Kerkstraat 176 Amsterdam

Buurten
“Ik ben fan van De 9 Straatjes; leuke vintage winkeltjes en koffietentjes, zo gezellig! De Pijp vind ik ook een van de leukste buurten van Amsterdam, heerlijk zo dicht bij de Albert Cuyp.”

Volg Jenny op Instagram voor je dagelijkse dosis gezonde inspiratie!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply