De leukste adresjes van Zwolle

De leukste adresjes van Zwolle
Zwolle is leuk! Heb jij een dagje Zwolle op de agenda staan? Noteer deze winkels, restaurants en barretjes in de stad dan snel. Check van tevoren wel even of de winkels open zijn als je van plan bent om op een zondag te gaan, het is namelijk niet elke week koopzondag in Zwolle.

Espressobar Maling
Begin je dag goed met een koffietje bij Espressobar Maling aan de Luttekestraat. Ook de zelfgemaakte taarten zijn niet te versmaden.
Luttekestraat 28, Zwolle
www.malingzwolle.nl

De leukste adresjes van Zwolle

Waanders in de Broeren
Bij deze toffe boekenwinkel scoor je niet alleen boeken en tijdschriften, maar kun je ook wat eten en drinken in de brasserie. Het meest bijzondere: de winkel is gevestigd in een prachtige kerk.
Achter de Broeren 1-3, Zwolle
www.waandersindebroeren.nl

Viva la Moda
Boetiekje Viva la Moda verkoopt de leukste Ibiza-achtige items, accessoires en sieraden. Denk aan shirtjes met palmbomen, kussens met flamingo’s en zwierige jurkjes.
Korte Smeden 19, Zwolle
www.vivalamoda.nl

De leukste adresjes van Zwolle

Pistache
Je kunt er naar de kapper, koffie drinken, taartjes eten én shoppen. Klinkt ideaal en dat is het ook. Lifestyleproducten, dames- en herenkleding, de schattigste kinderoutfits en gadgets, Pistache heeft een mix van dit alles.
Eiland 9, Zwolle
www.pistache-zwolle.nl

Spotted
Anna+Nina, Modström en Zoe Karssen zijn slechts een aantal merken die je bij Spotted kunt spotten. Kortom: allemaal toffe merken in een schattig boetiekje.
Sassenstraat 43, Zwolle
www.spottedzwolle.nl

Hier en Daar
Hier en Daar is een Espressobar & Wijnbar waar het lekker huiselijk aan doet door de vintage meubels. Je geniet er van een lekkere koffie die door de barista wordt klaargemaakt of van een biologische wijn. Ook voor een verse lunch of klein gebrouwen speciaalbiertje en biologische frisdrank ben je aan het juiste adres.
Oude Vismarkt 10, Zwolle
www.hierendaar.nu

De leukste adresjes van Zwolle

Het wijnhuis
Hou je wel van een wijntje? Bij Het Wijnhuis aan het gezellige Grote Kerkplein hebben ze talloze soorten. Van witte tot blauwe wijn. Binnen is het knus en doet het denken aan een bruin café, en buiten geniet je op het grote terras van de zon en de omgeving.
Grote Kerkplein 7, Zwolle
www.wijnhuiszwolle.nl

Soortvanwinkel
De conceptstore Soortvanwinkel reist met haar kunst, vintage spulletjes en unieke handgemaakte producten kriskras door Zwolle, telkens naar nieuwe locaties om leegstand in het centrum te vullen. Op dit moment dus gevestigd aan de Samuel Hirschstraat 1, maar check de website van tevoren even voor de huidige locatie.
Samuel Hirschstraat 1, Zwolle
www.soortvanwinkel.nl

De leukste adresjes van Zwolle

Moonloft
Voor de mooiste oorbellen, de leukste kaarten en unieke kledingstukken moét je naar Moonloft. Ook woonaccessoires, notitieboekjes en origininele cadeaus scoor je bij dit boetiekje.
Spoelstraat 32, Zwolle
www.moonloft.nl

Restaurant Zwolle
Last but not least: Restaurant Zwolle. Alleen hier eet je de Zwolse Bol, een heerlijke calorieën knaller gemaakt van een grote soes met verse slagroom, boerenjongens, advocaat en chocoladesaus.
Broerenstraat 6-10, Zwolle
www.restaurantzwolle.nl

Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief