De leukste hotspots in Lissabon

De leukste hotspots in Lissabon

Tijdens mijn citytrip naar Lissabon bezocht ik de allerleukste hotspots! Rooftopbars, foodhallen, winkeltjes, restaurantjes en cocktailbars, niks ontbrak. Eerder kon je al wat lezen in mijn photo guide, maar nu staat mijn artikel met de leukste adresjes in Lissabon ook online op Fashionlab. Benieuwd naar het hele artikel? Je leest het hier.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief