De Maaltuin: eten in de Botanische Tuinen van Utrecht

De Maaltuin eten in een kas

Altijd al eens willen eten tussen exotische planten? Bij De Maaltuin kan het! Dit pop-up restaurant opent van 31 mei tot en met 30 juni 2018 haar groene deuren in de prachtige Botanische Tuinen van Utrecht.

De Maaltuin is dé plek voor iedereen die van groen houdt. Of je nu groene vingers hebt of nog geen cactus in leven kan houden: in dit pop-up restaurant staan meer dan genoeg planten om van te genieten. Maar het blijft niet alleen bij kijken. Onder genot van fijne live muziek wordt er een viergangendiner op tafel getoverd door de chefs van The Colour Kitchen.

De Maaltuin Botanische Tuinen in Utrecht

Eten in een kas bij De Maaltuin

De kas in De Botanische Tuinen van Utrecht is omgetoverd tot heus restaurant, inclusief lange eettafel, live muziek, inspirerende kennis én een viergangendiner. Je krijgt tijdens het diner een bijzonder kijkje in de Botanische Tuinen, met om je heen – en op je bord – de lekkerste plantjes, zaden en bloemen.

Diner-tickets

Bij restaurant De Maaltuin moet je van tevoren reserveren via de website. Daar koop je een diner-ticket en kun je aanvinken met hoeveel personen je komt. Of je nu in je eentje of met een groep tot tien personen gaat, het wordt een avond om niet snel te vergeten. Voor €44,95 per persoon krijg je een rondleiding door de tuinen, een welkomstdrankje, amuse, viergangendiner en je sluit de avond af met koffie.

Proeven bij De Maaltuin Utrecht

Pop-up restaurant De Maaltuin in De Botanische Tuinen in Utrecht is open van 31 mei tot en met 30 juni. Weet jij al welke datum je hier wilt dineren? Boek dan snel je ticket(s), want vol is vol. Op de avond van je keuze wordt je tussen 18.00 en 18.15 uur verwacht bij De Botanische Tuinen. Bon appétit!

De Maaltuin menukaart

Waar: De Botanische Tuinen, Budapestlaan 17, Utrecht
Wanneer: iedere donderdag t/m zondag van 31 mei t/m 30 juni 2018
Aanvang: tussen 18.00 en 18.15 uur
Reserveren: doe je van tevoren via www.demaaltuin.nl
Website: www.demaaltuin.nl

Let’s get social!
Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Beeld: De Maaltuin

Dit artikel bevat betaalde content.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief