De reis van Babette Grunder

De reis van Babette Grunder is een iets andere dan dat je op CityStyleGuide gewend bent. Babette is namelijk in een jaar tijd uitgegroeid tot kickbokschick. Haar doel voor 2016 was om mee te doen aan het kickboksgala Rings in Aalsmeer en – hoe kon het ook anders – ze won!

Er is een prachtig filmpje van haar kickboks journey gemaakt, en die konden we je natuurlijk niet onthouden nadat we haar eind 2016 naar haar favoriete hotspots vroegen. Ze vertelde waar ze tussen al het harde trainen het liefst luncht, shopt en dineert. In de video gaat het er voornamelijk om dat je meer kunt bereiken dan je denkt, want hoe tof is het dat Babette van haar ‘reis’ zoiets bijzonders gemaakt heeft!

De reis van Babette Grunder

Je kunt de video ook op het YouTubekanaal van Glamour bekijken. 

Beeld: YouTube 

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief