Dominique Ansel Bakery, NYC

Cronut Dominique Ansel Bakery

Alleen al omdat Dominique Ansel de cronut heeft bedacht, moét je in New York City een keer zijn bakkerij bezoeken. Tijdens je citytrip mag deze lekkernij – combinatie tussen een croissant en een donut – niet ontbreken!

De cronut

Zo’n twee jaar geleden vond de chef-kok dit gebakje uit. Het resultaat? Rijen dik voor de deur van Dominique Ansel Bakery. Ja, je moet dus wel wat voor de donut-croissant over hebben. Inmiddels is de Cronut er in verschillende smaken.

Je koopt de cronut voor $5. Ook voor een ontbijtje met Griekse yoghurt, quiche, salade, soep en cake en taartjes ben je bij de bakkerij aan het juiste adres. Ga er op tijd heen, de rij kan lang zijn, want hoewel New York fantastisch is, wil je toch ook echt nog wel andere dingen doen dan wachten bij de bakker!

Waar: 189 Spring Street
Website: www.dominiqueansel.com

Ga je op stedentrip naar New York? Dan moet je naast de cronut natuurlijk ook cupcakes proeven bij onder andere Magnolia Bakery. Dit zijn de lekkerste cupcake hotspots in town!

Beeld: CityStyleGuide

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief