Dr. Blend heeft een nieuw menu

Dr. Blend heeft een nieuw menu

Dr. Blend is niet alleen de sapjeskoning van Amsterdam, maar je kunt er ook terecht voor een gezonde maaltijd! En juist op die gezonde ontbijtjes en lunches richten ze zich nu nóg meer. Alles is biologisch en duurzaam geteeld, dus je kunt er naar hartenlust eten.

Dr. Blend heeft een nieuw menu

Het concept is simpel, maar eigen en de kwaliteit staat centraal. Deze Amsterdamse hotspot richt zich niet alleen op juices en smoothies, maar ook op gezond en goed eten. Zo ontbijt je er bijvoorbeeld met de Dr. Acai Power Bowl, een croissant of een fruitsalade met kokosyoghurt en goji bessen om je dag goed te beginnen. Ook voor de lunch is er een heerlijk nieuw menu. Er zijn Italiaanse bollen, gegrilde speltboterhammen, olijven baguettes, burgers, salades, wraps en tacos. Alles is te bestellen met extra toppings als pompoenpitten, geitenkaas, kip, champignons, noten en olijven. Maakt het nog lekkerder!

Dr. Blend heeft een nieuw menu

Wij kozen voor de Dr. Cheese V-burger: een Italiaanse bol met een vegetarische burger, sla, tomaat, komkommer, kaas en ketchup en de Dr. Olivia. Dit is een warme olijven baguette met hummus (love it!), gegrilde paprika en gegrilde courgette. Aanraders! Ook de fruit smoothies met appelsap, aardbeien, banaan en mango en de smoothie met appelsap, banaan en bosbessen zijn heerlijk!

Voor een echte energy boost ga je voor de Wheatgrass Wonder Plus met allemaal superfoods of een van de andere power shots. Liever een kopje koffie of thee? Kan ook prima hoor. Overigens kun je alles afhalen of gezellig bij Dr. Blend opeten. Kun je dat plakje carrot cake mooi meenemen voor onderweg.

Dr. Blend heeft een nieuw menu
Tweede vestiging

Yes! We hebben heel goed nieuws. Er komt namelijk een tweede vestiging van Dr. Blend. Er is een crowdfunding opgezet en als fan van Dr. Blend kun jij ook meehelpen om dit tweede filiaal te financieren. Gedurende vier jaar ontvang je een rente van 9% op jouw investering. Ook zijn er leuke extra’s zoals een Friends of Dr. Blend pas en een gratis detoxpakket. Voor meer informatie over deze crowdfunding kijk je op deze website.

Waar: Herenstraat 23, Amsterdam
Website: www.drblend.nl

Beeld: CityStyleGuide

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief