Drijvend pop-up Good Hotel Amsterdam

Drijvend Good Hotel in Amsterdam

Amsterdam is een nieuw – drijvend – pop-up hotel rijker. Good Hotel is een nieuw concept dat slechts een jaar in Amsterdam als hotel fungeert. In 2016 vervolgt het hotel zijn reis naar zijn eindbestemming in de baai van Rio de Janeiro.

Good Hotel klinkt goed isn’t it? Het pop-up hotel doet zijn naam eer aan en geeft Amsterdammers met een uitkering de kans een nieuwe start te maken in de hospitality branche. Een jaar lang krijgen 100 Amsterdammers uit de bijstand een kans om een opleiding tot hospitality-professional af te ronden, waarna de trainees een contract aangeboden krijgen om voor drie maanden te werken in het nieuwe hotel. Daarna stromen ze (in samenwerking met Randstad) door naar de arbeidsmarkt.

Drijvend Good Hotel in Amsterdam

Voorheen een verlaten drijvend platform, nu omgetoverd tot een hotel met 144 kamers mét warme industriële stijl. Puur, simpel en origineel zijn de kernwoorden die terugkomen in het ontwerp. Waar we dit hotel kunnen bewonderen? Gewoon, aan ’t IJ!

Waar: Westerdoksdijk 38, Amsterdam
Website: www.goodhotelamsterdam.com

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply