Dunkin’ Donuts Nederland open in maart

Dunkin' Donuts Nederland open in maart

Juhoe! Fans van donuts opgelet: in maart opent Dunkin’ Donuts een filiaal in Nederland. Op donderdag 23 maart opent de winkel aan de Nieuwendijk 147 in Amsterdam.

Dunkin’ Donuts Nederland

Hoewel we normaal niet van de ketens zijn, konden we je dit lekkere nieuwtje niet onthouden. Het wordt nóg leuker, want als je op de openingsdag bij de eerste honderd klanten zit, dan krijg je een jaar lang gratis donuts! Elke tiende klant daaropvolgend krijgt een jaar lang elke week een gratis koffie van Dunkin’ Donuts naar keuze. Rol je slaapzakje maar vast uit en bedenk een strategie om bij de eerste honderd klanten te zitten, want wie wil er nou niet iedere dag een donut?

Dunkin' Donuts Nederland

Naast de zoete donuts, kun je er ook prima terecht voor panini’s, bagels en koekjes. Handig voor een snelle stop tijdens het winkelen en ook voor een coffee to go ben je er op de juiste plek. Je herkent het merk natuurlijk aan de felle oranje en roze kleuren, maar het Amsterdamse filiaal is de eerste ter wereld die een nieuwe look krijgt. Primeurtje! De kleuren worden namelijk aangevuld met warme, groene en bruine kleuren in combinatie met sfeervol hout.

Waar: Nieuwendijk 147, Amsterdam
Website: www.dunkindonuts.nl

 Beeld: Dunkin’ Donuts en CityStyleGuide

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief