Eco-friendly shoppen bij Soapology

Eco-friendly shoppen bij Soapology
Bij Soapology in het New Yorkse Greenwich Village shop je hele fijne eco-vriendelijke producten in een trendy jasje. Van scrubs tot kaarsen en van body olie tot kamersprays, Soapoloy heeft het.

En alles in fijne geuren. Want bij Soapology geloven ze dat iedereen geïnspireerd raakt door hun reukvermogen. Zo kun je aan de aromatic oil bar je eigen geur kiezen (of creëren) voor elk product. In de winkel gaat het er dus echt om wat jouw geur is en dat jij tevreden naar huis gaat. Wat zul je lekker ruiken!

Eco-friendly shoppen bij Soapology

Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke en organic ingrediënten en staan ook errug mooi in je badkamer. Je kunt er terecht voor blokken zeep, (heel veel) scrubs, douchegel, badschuim, moisterizers, huidolie, kaarsen, geursprays en zelfs speciale sponzen. Lovely! 

Waar: 67 8th Ave, New York
Website: www.soapologynyc.com

 

Beeld: Soapology 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief