EdelWise aan Zee 2016

EdelWise aan Zee 2016
Met EdelWise een dagje naar zee? Op zaterdag 27 augustus verkast EdelWise met het hele hebben en houwen (en dat is nogal wat) naar Rapa Nui in Zandvoort. Van 14.00 tot 23.00 uur vier je daar samen met EdelWise de zomer aan zee.

Zonnebrand? Check! Zomeroutfit? Aan! Muziek? Zorgt EdelWise voor! Op het meest relaxte stukje strand waai je lekker uit op dit zomerse feestje. Zandvoort is natuurlijk al megagezellig, maar hoe leuk is het onder het genot van vrolijke mensen en een muziekje die samen de vakantie in eigen land te vieren. Kun jij geen maand zonder de feestjes van EdelWise? Wellicht is het festival eind juli dan ook wel wat voor jou.

Maar nog even over de strand-variant. De beste beats, je voeten in het zand en de zee als decor. EdelWise aan Zee is een epic feestje die je niet wilt missen. Tickets scoor je hier voor €17,50. Zien we je daar?

Waar: Rapa Nui, Boulevaard Barnaart 27, Zandvoort
Wanneer: Zaterdag 27 augustus 2016
Website: www.edelwise.nl

Beeld: EdelWise

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief