EdelWise Festival 2016

EdelWise Festival 2016
EdelWise kennen we natuurlijk van de supergezellige vrijdagmiddagborrel in Amsterdam-West, maar hoe leuk is het EdelWise Festival deze zomer? Op 30 juli neemt EdelWise haar hele hebben en houden mee naar het Rembrandtpark in Amsterdam om daar een feestje te vieren.

EdelWise Festival 2016

Iedere laatste vrijdag van de maand kun je bij EdelWise van 17.00 tot 3.00 eten, borrelen en dansen. Op 30 juli verhuist EdelWise naar buiten voor een festival vol muziek, spraakmakend entertainment en lekker eten en drinken. In het Rembrandtpark zijn vele acts en artiesten, waaronder DJ Joshua Walter, DJ Ome Ad, DJ Dicky Disco en nog vele anderen. Ook is er een trefbalkampioenschap, Speed Spijkerpoepen en een Ping Pong Toernooi.

Wil jij ook dansen in het gras? Hier koop je voor 29,50 euro je ticket!

Waar: Rembrandtpark Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 30 juli van 13.00 – 23.00 uur
Website: www.edelwisefestival.nl

Beeld: EdelWise

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief