ELLE Festival

Please select a featured image for your post

ELLE Festival
Het beste van drie werelden (food, fashion en interieur ) komt samen tijdens het ELLE Festival. De Amsterdamse binnenstad staat in het weekend van 27,28 en 29 juni in het teken van het modieuze festival.

Voeg ELLE, ELLE Eten en ELLE Decoration samen, met als fijn resultaat het ELLE Festival. Je viert drie dagen feest met bekende en minder bekende namen uit de wereld van food, design en natuurlijk mode. Waar kunnen deze festiviteiten beter plaatsvinden dan in de Jordaan en de 9 straatjes?! Ook het ELLE Paviljoen aan de Looiersgracht 60 mag niet overgeslagen worden, hier vind je een inspirerende en interactieve tentoonstelling die ingericht is door stilisten van de magazines!

ELLE

Op zo’n 100 hotspots in de stad zijn optredens, plekjes waar je lekker kunt eten en waar je gaat borrelen of brunchen (of allebei natuurlijk). Ook shop je in geselecteerde winkels met korting en is er een kofferbakmarkt waar je (designer)kleding koopt van ELLE’s modestilisten.

ELLE

Korting
Wil jij erbij zijn? Koop dan hier je ticket in de voorverkoop voor €10 in plaats van €12,50 aan de festivaldeur.

ELLE Festival, 27, 28 en 29 juni 2014, www.ellefestival.nl

Beeld: ELLE

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply