Event: Rollende Keukens 2015, Amsterdam

Schermafbeelding 2015-05-10 om 10.18.07

Met maar een korte werkweek in het verschiet, mogen we heus wel al nadenken over het Hemelvaart-weekend. Een fijn zonnetje, muziek, en heel veel verschillende eetkraampjes; de Rollende Keukens zijn weer in zicht! Van 13 t/m 17 mei wordt het terrein van de Westergasfabriek omgetoverd tot food walhalla.

Tijdens het weekend van de Rollende Keukens staat de Amsterdamse Westergasfabriek vol met de leukste wagentjes, caravans én kraampjes – uiteraard op wielen – met allerlei lekkers. Woensdag beginnen de festiviteiten vanaf 18.00 uur (tot 23.00 uur) en donderdag t/m zondag kun je van 13.00 tot 23.00 uur de lekkerste gerechten. Een bbq-camper, excentrieke pizzawagen, caravans met allerlei hapjes, de lekkerste drankjes en cocktails… Het Weekend van de Rollende Keukens is één groot openluchtrestaurant.

Event: Rollende Keukens 2015, Amsterdam

Je koopt je eerste glas voor €1,50, bij elke bestelling lever je hem in voor een schoon exemplaar en als je naar huis gaat neem je hem mee als souvenir. Neem contant geld mee naar het event, pinnen aan de bars kan alleen om geld op te nemen. Handiger dus om van te voren even geld op te nemen!

Waar: Westergasfabriek, Amsterdam
Toegang: Gratis

Website: www.rollendekeukens.amsterdam

Beeld: Eigen & Rollende Keukens (Jasper Faber)

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief