Facebookgroep voor reizigers: Stedentrips wereldwijd

Omslagfoto Facebookgroep voor reizigers Stedentrips wereldwijd Dubrovnik

In een besloten Facebookgroep voor reizigers kun je ervaringen uitwisselen, vragen stellen en elkaar inspireren. Precies daarom heb ik de besloten Facebookgroep ‘Stedentrips wereldwijd‘ opgericht voor reizigers. Voor jou dus!

Facebookgroep voor reizigers

In een besloten Facebookgroep kun je vragen stellen en berichten beantwoorden, zonder dat al jouw andere vrienden dat zien. Je kunt dus redelijk ‘anoniem’ je vragen kwijt. Nou ja, helemaal anoniem is het natuurlijk niet want alle mensen in de groep zien jou en je profiel natuurlijk wel. En Facebook is natuurlijk alles behalve anoniem. In een Facebookgroep zit je met gelijkgestemden die allemaal hetzelfde onderwerp leuk vinden, in dit geval is dat reizen en dan met name stedentrips.

Facebookgroep Stedentrips wereldwijd

Ik heb de community Stedentrips wereldwijd opgericht, omdat het mij superleuk lijkt om samen met jullie ervaringen te delen en inspiratie op te doen én te geven. In de groep plaats ik mooie hotels, toffe bestemmingen en stel ook ik af en toe vragen. Lijkt het jou leuk om – gratis uiteraard – lid te worden van de Facebookgroep? Dat kan hier: www.facebook.com/groups/599899277055147. En nodig je reislustige vrienden ook gelijk uit! Want hoe meer mensen, hoe meer inspiratie we kunnen delen. Zou ik hartstikke leuk vinden.

Om lid te worden ‘moet’ je drie vragen beantwoorden, die zie je vanzelf staan. Je kunt deze vragen ook overslaan, ik zal je alsnog toelaten. No worries. Benieuwd naar de groep? Join us! Ben je lid van de groep? Dan kun je er je reisgerelateerde vraag stellen. Wil je bijvoorbeeld waar in Londen je lekker kunt eten, welke stad je echt in het najaar moet bezoeken of wat de beste reistijd is voor Tokio? Stel je vraag in de groep en ga helemaal voorbereid op stedentrip!

Facebookgroep voor reizigers

Waar: op Facebook!
Wanneer: nu 🙂
Hoe: via de groep Stedentrips wereldwijd

Beeld: Facebookgroep voor reizigers: Stedentrips wereldwijd

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply