Five Brothers Fat Champagneria is dé champagnebar van Amsterdam

Please select a featured image for your post

Five Brothers Fat Champagneria is dé champagnebar van Amsterdam

Pop die champagnefles maar open want Amsterdam krijgt een echte champagnebar! Five Brothers Fat Champagneria opent in juli haar deuren aan De Clercqstraat 56 in Amsterdam-West.

Five Brothers Fat Champagneria

Bij deze allereerste champagneria van Amsterdam kun je nippen aan – uiteraard – champagnes, cava’s en cocktails. Ook is er een Spaanse ‘freestyle kitchen with late nigh dining’. Klinkt als muziek in onze champagne-oren.

Drink je – net als wij – ook graag een glas champagne om iets te vieren? Dan ben je bij Five Brothers Fat aan het juiste adres. Glaasje Can Paixano en de feeststemming is compleet. Hapje erbij en je wilt voorlopig niet niet meer naar huis. Can Paixano komt oorspronkelijk uit Barcelona en dat ‘ie lekker is kunnen wij je verzekeren. Tijdens onze stedentrip naar Barcelona zijn we ook bij La Xampanyeria Can Paixano geweest waar je een fles Can Paixano bij het bestellen van hapjes voor een paar euro bestelt. Ideaal!

Five Brothers Fat Champagneria is dé champagnebar van Amsterdam
De exacte openingsdatum van Five Brothers Fat in Amsterdam is nog niet bekend, maar wel weten we dat het heel snel zal zijn: in de maand juli (2017). Wij kunnen niet wachten om elke (feestelijke) aangelegenheid bij de nieuwste champagneria te vieren. Met een glas champagne in de hand is tenslotte élke dag een feestje.

Waar: De Clercqstraat 56, Amsterdam
Website: www.facebook.com/pg/fivebrothersfat

Ben je tijdens je weekendje Amsterdam op zoek naar de leukste hotspots? Ga dan bij deze restaurants langs voor de beste pizza en bij deze tentjes moet je zijn voor het lekkerste ijs

Geïnspireerd door de cava uit Barcelona en wil je de stad zelf bezoeken tijdens een toffe citytrip? Vergeet dan vooral niet bij deze leuke boetiekjes in Barcelona langs te gaan. Ook is er een hele leuke foodhal die je zeker niet wil missen en tips van locals vind je hier. Fijne citytrip en geniet van al het lekkere eten en drinken! 

Beeld: CityStyleGuide en Five Brothers Fat

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply