Fleux’ Parijs

Fleux' Parijs woonwinkel met hele leuke interieurspullen

Fleux’ is winkel waar je als interieurliefhebber zéker even langs moet gaan. Al wordt dat ‘even’ gegarandeerd wat langer, dus trek wat tijd uit voor je shopsessie bij Fleux’ Parijs.

Fleux’ Parijs

Fleux' Parijs woonwinkel met hele leuke interieurspullen

Plantjes, kussens, kaarsen, toen ik eind april tijdens mijn stedentrip naar Parijs Fleux’ ontdekte wilde ik gelijk alles meenemen. Horloges, zonnebrillen, planten in glazen potjes, allemaal leuke dingen spotte ik er! Toen ik de winkel uiteindelijk weer uitliep, zag ik dat er nóg een winkel van Fleux’ in dezelfde straat zat. En daarnaast nog een! In totaal zitten er drie winkels van Fleux’ aan de Rue Sainte Croix de la Bretonnerie.

Fleux' Parijs woonwinkel met hele leuke interieurspullen

Hoewel de winkels allemaal een Fleux’ uitstraling hebben, zie je toch wel echt verschil. De shops verkopen allemaal andere items, zo is de een meer op interieur gericht en de ander heeft echt van alles wat. Ook heeft een van de winkels allerlei laptoptassen, neon-lampen en flamingo-gieters. Enig! Ik werd zelf verliefd op de wereldkaart van kurk die je op een vel papier plakt, met pinnetjes kun je aangeven welke steden je allemaal al bezocht hebt.

Fleux' Parijs woonwinkel met hele leuke interieurspullen

Omdat ik hem niet gelijk gekocht heb (dom!) heeft mijn vriend hem later besteld via de webshop en voor mijn verjaardag cadeau gegeven. Dus mocht je voorlopig niet naar Parijs gaan of blijft een item door je hoofd spoken die je bij Fleux’ gezien hebt? Dan kun je dus ook via de website bestellen.

Woonwinkel

Fleux' Parijs woonwinkel met hele leuke interieurspullen

Bij Fleux’ vind je dus ook leuke cadeautjes! Ze hebben aparte papieren vazen, lampen, notitieboekjes en zelfs spiegels en stoelen. Zelfs de servetjes zijn leuk. Maar ook voor een polaroid camera, een nieuw horloge, beddengoed, kopjes, complete sofa’s, stationery om je bureau op te vrolijken en klokken vind je er zeker iets leuks. Zorg dus voor genoeg ruimte in je koffer op de terugweg!

Fleux' Parijs woonwinkel met hele leuke interieurspullen

Waar: 39 + 52 Rue Sainte Croix de la Bretonnerie, Paris
Website: www.fleux.com

Gezonde snacks in je handbagage tijdens je trip naar Parijs? Dit bananenbrood is goddelijk!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief