Fondue Oost: kaasfondue restaurant in Amsterdam

Fondue Oost

Fondue Oost is waar we in het najaar allemaal naar smachten: een restaurant vol kaasfondue. Bij het restaurant aan de Javastraat in Amsterdam-Oost doop je niet alleen je broodje in de klassieke kaas, maar ook brood met truffeltapenade, nacho’s en groenten.

Fondue Oost

Bij deze heerlijke hotspot smelten ze de kazen. Aan jou de taak om er van te smullen, gezellig en bijna huiselijk rond het pannetje. Pas sinds 19 september 2017 open, maar de recensies zijn nu al lovend. Kan ook niet anders, want hoe leuk is het concept. Zo kies je van de kaart voor de ‘Fondue Klassiek’ als je de bekende kaasfondue met brood wilt. Iets gewaagder? Dat kan ook!

‘Fondue Truffel’ is met brood met truffeltapenade (oh my!), ‘Fondue El Nacho’ met nacho’s, jalapenos, babymais en paprika en er is ook een ‘Fondue groene kruiden’ met brood. Hoe lekker klinkt ook de ‘Fondue fromage Blue’? Wij kunnen niet kiezen! Alle fondues zijn heel betaalbaar: tussen de 14,50 euro en 15,50 euro per persoon. Voor een paar euro meer kun je extra brood, wat krieltjes, groenten, nacho’s of een tomatensalade met basilicumdressing bestellen. Fondue Oost heeft overigens ook megalekkere voorgerechten en hapjes: van bitterballen tot kaas en van kaasstengels tot een plankje met alles erop en eraan.

Fondue Oost
Chocolade fondue

Wat je ook bestelt, zorg dat er genoeg plek over blijft voor het dessert. Want, hoé kun je de chocolade fondue (7,50 euro per persoon) nou niet willen? Het wordt alleen maar beter, want erbij krijg je vers fruit, koekjes én marshmallows! Oh enneh, er is ook tiramisu. Heb je je agenda al gepakt om een datum te prikken? Dacht ik al!

Waar: Javastraat 49, Amsterdam
Open: dinsdag t/m donderdag van 18.00 – 01.00, vrijdag en zaterdag van 18.00 – 03.00 uur, zondag van 18.00 – 01.00 uur. Maandag gesloten.
Website: www.fondueoost.nl

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: CityStyleGuide,Fondue Oost

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief