Food Court Eataly, Rome

Food Court Eataly, Rome
Pasta in alle soorten en maten, de lekkerste kazen, een afdeling vol fruit, vers brood en een slager… bij de Italiaanse food court Eataly maak je van een ietwat ‘verplicht’ tripje naar de supermarkt een ware beleving. Ben je gek op eten (wie niet?) en hou je van de Italiaanse keuken (kun je daar niet van houden?) dan moet je tijdens je city trip naar Rome écht een bezoekje brengen aan Eataly.

Food Court Eataly, Rome

Tijdens het boodschappen doen even neerploffen voor een echte espresso, of tijdens de lunch wat spulletjes halen én lunchen in één van de eettentjes… Of je bij Eataly nou komt voor de supermarkt of om te lunchen, alles is van even goede kwaliteit!

Food Court Eataly, Rome

Je eet superlekker bij de restaurantjes, maar er is ook een afdeling met keukengerei. Kun je zelf aan de slag met je vers gekochte pasta, saus of als souvenirtje voor thuis. Buon appetito!

Waar: Piazzale 12 Ottobre 1492, Rome
Website: www.eataly.net

Beeld: Citystyleguide.nl

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply