Foodfestival agenda augustus 2017

Foodfestival agenda augustus 2017

Gelukkig zijn er ook in augustus genoeg foodfestivals om het vakantiegevoel in stand te houden. Wij hebben de allerleukste van Nederland in de foodfestival agenda augustus 2017 gezet. Hoef jij er alleen nog maar heen te gaan en te genieten. Enjoy!

Foodfestival agenda augustus 2017
3 t/m 6 augustus: Rrrollend, Den Haag

Yes! Rrrollend is extra groots op het Malieveld in Den Haag. Van 3 t/m 6 augustus is het tijd voor Rrrollend Den Haag XXL. Meer dan 40 foodtrucks staan hier vier dagen lang om het lekkerste eten te bereiden. Ook is er genoeg te drinken, want er is een speciaalbierbar en er is een cocktailbar. Ben jij klaar voor deze XXL special summer edition? Wij wel!
Psst.. Ben je nog op vakantie? Van 22 t/m 24 september gaat Rrrollend naar de Lange Voorhout in Den Haag.
Malieveld, Den Haag
www.rrrollend.nl

4 t/m 6 augustus: NDSM Food Festival, Amsterdam

Het splinternieuwe NDSM Food Festival is van 4 t/m 6 augustus in Amsterdam-Noord. Langs de waterkant geniet je van een weekend vol lekker eten en drinken. Ook zijn er Oudhollandse spelletjes, exposities, (kook)workshops en muzikale optredens. De foodtrucks lopen uiteen van ijs van IJsmoment en pizza van PizzaKeet tot geitenvlees van Let’s Goat.
Tt Neveritaweg, Amsterdam
www.ndsmfoodfestival.nl

Foodfestival agenda augustus 2017
11 t/m 13 augustus: Eten op Rolletjes, Alkmaar

Alles loopt op rolletjes in het weekend van 11 t/m 13 augustus. In Alkmaar is het dan namelijk tijd voor Eten op Rolletjes en speciaal daarvoor doen de lekkerste trucks van het land de Gasfabriek aan. Bedenk je vast waar je allemaal trek in hebt? Yum!
Gasfabriek, Alkmaar
www.etenoprolletjes.nl

18 t/m 20 augustus: Rrrollend, Hoofddorp

Ook Hoofddorp wordt niet overgeslagen door Rrrollend. Vanaf 18 augustus (tot 20 augustus) kun je je daar tonnetje rond eten op het foodfestival. Zo’n twintig kraampjes sieren het Raadhuisplein voor je jaarlijkse dosis culinair parketen. Ook hier is volop muziek en een programma voor de kids.
Raadhuisplein, Hoofddorp
www.rrrollend.nl

18 t/m 20 augustus: Eten op Rolletjes, Zeist

Waar kun je nou beter een foodfestival houden dan in een kasteeltuin? Nergens toch? Daarom heeft Eten op Rolletjes de kasteeltuin van Slot Zeist als foodfestival locatie gekozen. In deze prachtige omgeving smaakt alles tenslotte nóg lekkerder.
Slot Zeist, Zeist
www.etenoprolletjes.nl

25 t/m 27 augustus: Lepeltje Lepeltje, Breda

Eind augustus wordt het Chassé Park in Breda omgetoverd tot food walhalla. Tijdens foodfestival Lepeltje Lepeltje geniet je van heerlijke hapjes, wijnen en fijne speciaalbieren (er is een speciaalbierbar!). Op het gras achter het Chassé Theater laten bands en dj’s hun deuntjes horen en is de mooie-spullen-markt. Al het eten is vers bereid en wordt verkocht vanuit de gezellige foodtrucks. Denk aan Vietnamees streetfood, barbecue-maaltijden, braadworsten, de lekkerste variaties van aardappel en chocoladerepen. Lekker gevarieerd!
Chassé Park, Breda
www.lepeltje-lepeltje.com

Foodfestival agenda augustus 2017
25 t/m 27 augustus: Sushi Festival JOY,  ‘s-Hertogenbosch

Goed nieuws voor alle sushi fans! Na Den Haag en Utrecht gaat Sushi Festival JOY deze maand naar ‘s-Hertogenbosch. Van 25 t/m 27 augustus is het sushi wat de klok slaat in Den Bosch. Op het Paleiskwartier verzamelen alle lekkere sushi-kraampjes zich. Je gaat je dit weekend te buiten aan noodle bowls, bao buns, ijsrolletjes, sushi en Gyoza’s. Het festival doet denken aan een echte Asian food market, als dat geen vakantie is?
Paleiskwartier, ‘s-Hertogenbosch
www.festival-joy.nl 

26 t/m 27 augustus: Asian Food Festival, Dok Amsterdam

Dol op Aziatisch eten en de Aziatische cultuur? Dan moet je zeker weten naar het Asian Food Festival op Dok Amsterdam. Sushi donuts (ja, echt!), dumplings, temaki, Bao Buns, oesters, springrolls, sushi burrito’s… en nog heel veel meer lekkers bemachtig je tijdens het Asian Food Festival!
Moermanskkade 71, Amsterdam
www.facebook.com/Asianfoodamsterdam

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply