Foodfestival agenda juli 2016

Foodfestival agenda juli 2016
Ook in de maand juli staan er weer toffe foodfestivals op de agenda. De allerleukste verzamelden we voor je, zodat je ze vast op je leuke dingen lijstje kunt zetten voor deze maand. Eet smakelijk!

1 t/m 3 juli
Het terrein van De Lichtfabriek in Haarlem wordt dit weekend omgetoverd tot foodwalhalla. Bij Eten op Rolletjes is live muziek, theater, een zweefmolen, een knutselbus en zijn er natuurlijk openluchtrestaurantjes.
Minckelersweg 2, Haarlem
www.etenoprolletjes.nl

1 t/ 3 juli
Van 1 tot en met 3 juli vindt foodfestival Lepeltje Lepeltje plaats in Groningen. Op het Nieuwe Kerkhof kan jong en oud genieten van lekkere gerechten en toffe bands. Ook is er een markt met kledingkraampjes en interieurspulletjes en  is er de bbq-kokoskool voor de ultieme barbecue-ervaring.
Nieuwe Kerkhof, Groningen
www.lepeltje-lepeltje.com

Foodfestival agenda juli 2016

7 t/m 10 juli
Food Truk Festival Trek is ook in de maand juli weer in verschillende steden van de partij. Als eerste deze maand is het de beurt aan ‘s-Hertogenbosch, waar het Paleiskwartier vol trucks zal komen te staan. En hoe leuk is het dat Trek een samenwerking heeft met 24Kitchen en dat het nieuwe programma 24Kitchen Food Truck Challenge vanaf 7 juli elke donderdag op tv komt? Kijktip!
Hugo de Grootlaan 82, ‘s-Hertogenbosch
www.festival-trek.nl

8 juli
Op Foodfestival aan de Zaan staan meer dan 80 foodtrucks en kraampjes, waarvan er zo’n 35 uit de Zaanstreek komen. Van 16.30 tot 23.00 uur kun je er eten en dansen en is er een silent disco en een plein met workshops speciaal voor de jongste bezoekers. Kindjes kunnen knutselen, in de zweefmolen en natuurlijk eten. Extra leuk: op 50 plekken hangen quotes van de Woordnudist die allemaal gebaseerd zijn op het foodfestival.
Zaanweg 72, Wormerveer
www.facebook.com/FoodfestivalaandeZaan

8 t/m 10 juli
In het weekend van 8 juli doet Lepeltje Lepeltje Zwolle aan. Ook hier is er een markt met leuke spulletjes, een programma voor jong en oud en uiteraard lekker eten en drinken.
Ter Pelkwijkpark, Zwolle
www.lepeltje-lepeltje.com

Foodfestival agenda juli 2016

8 t/m 10 juli
In Leeuwarden is er het Foodtruck Festival de Culinaire Verleiding. Naast de verschillende gerechtjes, drankjes en live muziek is er ook een vintage- en streekmarkt.
Oldehoofsterkerkhof, Leeuwarden
www.deculinaireverleiding.nl

9 juli
Op zaterdag 9 juli kun je bij restaurant Zuiver in Utrecht naar het gezellige Seafood Festival. Wat je tijdens dit culinaire feest kunt verwachten? Live lounge muziek, zeevruchten, live cooking, diverse vissoorten, een heuse oesterbar én voor de vleesliefhebber is er een barbecue. Alles inclusief een glaasje bubbels en wijn uiteraard. Je toegangskaart koop je hier voor 7,50 euro, inclusief 2 munten.
Krommewetering 51, Utrecht
www.seafood-festival.nl

14 t/m 17 juli
Na Den Bosch verkassen de kraampjes van Food Truck Festival Trek naar Amsterdam. In het Amstelpark is live muziek, theater en vind je gezellige kraampjes vol lekker eten. Maak jij ook graag kiekjes van je eten én je gezelschap op een foodfestival? Post je foto’s dan op social media met #socialMEALia, deze hashtag hoort bij het Zomer voor Food Lovers thema van 24Kitchen.
Amstelpark 18, Amsterdam
www.festival-trek.nl

Foodfestival agenda juli 2016

16 juli
Op zaterdag 16 juli is van 13.00 tot 23.00 uur het Festella festival voor chocoladeliefhebbers. En zeg nou zelf, wie is dat nou niet? Acts, bands, dj’s en vooral heel veel chocoladverrassingen sieren het program. Zo is er een chocoladebad, chocolade worstelen en speed daten met chocolade. De early bird tickets (oftewel fast chocolate) zijn uitverkocht, maar de ‘slow chocolate’ zijn nog voor 12 euro te koop.
Stadspodium Amsterdam
Facebookpagina

22 t/m 24 juli
Op 22 juli komen de kraampjes van Eten op Rolletjes aan in het Worpplantsoen in Deventer, waar drie dagen lang lekker gegeten en gedronken kan worden.
Worpplantsoen, Deventer
www.etenoprolletjes.nl

29 t/m 31 juli
Lepeltje Lepeltje komt deze maand ook nog in Apeldoorn. In het Park Haven Centrum vindt het intieme festival plaats, waar de toegang wederom gratis is. Proef de sfeer én de lekkere gerechtjes.
Park Haven Centrum, Apeldoorn
www.lepeltje-lepeltje.com

 Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief