Foodfestival agenda juli 2017

Foodfestival agenda juli 2017

Foodfestival! De vakantieperiode is begonnen en dat betekent: nog een foodfestival agenda! Dit zijn de lekkerste foodfestivals in juli 2017, waar je – vakantie of niet – zeker heen moet. Overigens heb je geen vakantie meer nodig als je elk weekend naar een festival gaat. Want ook hier geldt: lekker eten, zon en een drankje in je hand.

Foodfestival agenda juli 2017
29 juni t/m 2 juli: Lepeltje Lepeltje, Zwolle

Van 29 juni tot en met 2 juli 2017 ben je in Zwolle in het Ter Pelkwijkpark aan het juiste adres voor een lekkere dosis food. Foodfestival Lepeltje Lepeltje zorgt voor de beste hapjes en gerechten en voor nog meer sfeer zijn er bands en dj’s. Ook is er een mooie-spullen-markt, dus je kunt ook nog shoppen tussen het eten door.
Ter Pelkwijkpark, Zwolle
www.lepeltje-lepeltje.com

30 juni t/m 2 juli: Haagse Wereld Hapjes, Den Haag

Tijdens het allerlaatste weekend van juni (en de eerste dagen van juli) vier je de zomer bij Haagse Wereld Hapjes. Het Lange Voorhout in Den Haag staat in het teken van hapjes van over de hele wereld, allemaal gezellig samengebracht op een plek. Je proeft er wereldse gerechtjes, exotische drankjes, speciaal biertjes en bijzondere wijnen. De sterrenkoks maken al het lekkers klaar en de funk, jazz & soul muziek maakt het helemaal af. Kortom: tijdens Haagse Wereld Hapjes ervaar je een mini vakantie in eigen land!
Lange Voorhout, Den Haag
www.haagsewereldhapjes.nl

30 juni t/m 2 juli: Eten op Rolletjes, Haarlem

Eten op Rolletjes doet van 30 juni tot en met zondag 2 juli de Lichtfabriek in Haarlem aan. De entree vind je aan de Kicksmitweg. Het hele weekend geniet je van lekker eten van alle rollende kraampjes. Heerlijk!
De Lichtfabriek, Haarlem
www.etenoprolletjes.nl

Foodfestival agenda juli 2017
1 juli: Smaakboulevard, Amsterdam

Op zaterdag 1 juli 2017 vindt het foodfestival de Smaakboulevard plaats. De oever van de Sloterplas verandert van 13.00 tot 21.00 uur in een culinair festival. In Amsterdam Nieuw West kun je op deze dag genieten van wereldse gerechten, de Carnival Parade de Amsterdam BLEND Market en er is een uitgebreid cultureel programma met muziek en dans. Je proeft er producten van lokale ondernemers.
Sloterpark, Amsterdam
www.smaakboulevard.com

6 t/m 9 juli: TREK, ‘s-Hertogenbosch

Food Truck Festival TREK is van 6 t/m 9 juli in Den Bosch. Het Paleiskwartier wordt een groot foodfestival waar je vier dagen lang uit eten kunt bij de meest uiteenlopende food trucks. Krijg je al trek?
Hugo de Grootlaan 82, ‘s-Hertogenbosch
www.festival-trek.nl

7 juli: Foodfestival aan de Zaan, Wormerveer

Op de Zaanbocht kun je op vrijdag 7 juli langs de Zaan naar Foodfestival aan de Zaan. Wat je kunt verwachten? Een gezellige plek om met vrienden en familie te genieten van allerlei lekkers aan lange tafels en veel foodstands. Ook kun je een kookworkshop volgen en shoppen. Het festival wordt georganiseerd door K’OOK.
Zaanweg, Wormerveer
www.facebook.com/FoodfestivalaandeZaan

Foodfestival agenda juli 2017
7 t/m 9 juli: Rrrollend, Amstelveen

Meer dan 20 foodtrucks van Rrrollend komen van 7 t/m 9 juli 2017 tot stilstand in Amstelveen. Het Handelsplein staat vol met fijne kraampjes. Denk aan: een chocolade kraam, ijskarren, duurzame gerechten, frieten, crepes, poffertjes en nog heel veel meer. Smakelijk!
Handelsplein, Amstelveen
www.rrrollend.nl

14 t/m 16 juli: TREK, Amsterdam

Na Den Bosch kun je zo doorrollen naar Amsterdam, want ook daar komt TREK deze maand. In het Amstelpark om precies te zijn. Op deze leuke locatie zijn ook weer talloze mobiele eettentjes die je het weekend van je zomer bezorgen.
Amstelpark, Amsterdam
www.festival-trek.nl

14 t/m 16 juli: Rrrollend, Gouda

Ja, Rrrollend rolt ook lekker door naar Gouda. Wil je ook lekker drie dagen niet koken en de hele dag genieten van allerlei lekkers? Dat kan! Je vakantiegevoel is compleet, want ook hier zijn ijsjes, pizza en patat. Allemaal even culinair.
Gouderaksedijk 34, Gouda
www.rrrollend.nl

Foodfestival agenda juli 2017
19 t/m 22 juli: Rrrollend, Katwijk

Ook Katwijk mag niet ontbreken in de Foodfestival agenda juli 2017.  Ook deze Rrrollend wil je niet missen, want hoe lekker is het om een festival aan het strand te hebben? Zon, zee, strand én heel veel lekker eten. Beter wordt het niet hoor.
Andreasplein, Katwijk aan Zee
www.rrrollend.nl

21 t/m 23 juli: Eten op Rolletjes, Deventer

Van 21 t/m 23 juli is het tijd voor Eten op Rolletjes in Deventer. In het Worp Plantsoen eet je je tonnetje rond met al het lekkers waar je langs loopt. Drankje en muziekje erbij en je dag kan niet meer stuk.
Worp Plantsoen, Deventer
www.etenoprolletjes.nl

28 t/m 30 juli: Eten op Rolletjes, Purmerend

Het is dit jaar voor het eerst dat Eten op Rolletjes naar Purmerend komt. Het Leeghwaterpark wordt omgetoverd tot openluchtrestaurant met allerlei kraampjes met de lekkerste gerechten.
Leeghwaterpark, Purmerend
www.etenoprolletjes.nl

Veel plezier met de foodfestival agenda juli 2017! Eet smakelijk!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief