Foodfestival agenda juni 2016

Foodfestival agenda juni 2016

Het is tijd voor de foodfestival agenda voor juni 2016! Na ons artikel met de leukste foodfestivals in de maand mei, is het nu alweer tijd voor de agenda voor juni. Naar welk festival ga jij?

2 t/m 5 juni
Het Oosterpark wordt aankomend weekend omgetoverd tot food walhalla voor Amsterdam Kookt. Wat je kunt verwachten? Foodtrucks, pop-up restaurants, wijnen, grillmeesters, optredens en nog veel meer! Fijn: bij Amsterdam Kookt betaal je slechts 1 euro borg voor je glas. Lever je hem in dan krijg je je euro terug, hou je hem dan heb je een leuk souvenir.
Oosterpark, Amsterdam
www.amsterdamkookt.nl

2 t/m 5 juni
Taste of Amsterdam is voor de echte food liefhebbers! Zo zijn er kookdemonstraties van bekende Nederlandse chefs, masterclasses en veel entertainment. Je kunt in het Amstelpark van alles proeven, zelf aan de slag gaan in de keuken, wijnproeverijen volgen en speciale producten kopen bij lokale ondernemers. Een kaartje koop je voor 12 euro en kids t/m 16 jaar zijn gratis. Amstelpark, Amsterdam
www.tasteofamsterdam.com

Foodfestival agenda juni 2016

3 t/m 5 juni
Op Food Truck festival Trek staan tientallen mobiele restaurantjes, is er volop live muziek én is er theater! Talent uit Enschede krijgt een podium om zijn of haar muziek te laten horen of het theatertalent te showen. Uiteraard geniet je hiervan met een lekker hapje en drankje.
Volkspark, Enschede
www.festival-trek.nl

11 t/m 12 juni
Het paradijs voor de carnivoor: Butcher’s Heaven. Dit toffe festival vindt plaats op 11 en 12 juni in de Centrale Markthal op het Foodcenter in Amsterdam. 25 chefs zorgen er samen met hun team voor dat je de kans krijgt hun specialiteit te proeven. Het vlees is duurzaam, origineel, lekker en betaalbaar. Het vlees staat absoluut centraal, maar er zijn ook wijn-, bier,- en wiskeyproeverijen.
Centrale Markthal, Amsterdam
www.butchersheaven.com

10 t/m 12 juni
Food Truck festival Trek gaat van Enschede naar Nijmegen om daar een paar dagen voor de lekkerste hapjes te zorgen.
Hunnerpark, Nijmegen
www.festival-trek.nl

Foodfestival agenda juni 2016

17 t/m 19 juni
En van Nijmegen trekt Food Truck festival Trek door naar Eindhoven om daar voor sfeervolle dagen te zorgen.
Karpendonkse Plas, Eindhoven
www.festival-trek.nl

19 juni
Tijdens Wine & Fire op het strand van Zandvoort kun je uren vertoeven op het strand, mét een goed glas wijn. Er is wijn (uiteraard), zand en vuur. Je relaxt op de zandbank met een wijnproeverij, inclusief rosé wijnen uit Spanje, Frankrijk, India en Nederland.
Zandvoort Strand
Facebookpagina Wine & Fire

24 t/m 26 juni
Foodfestival Nederland goes on tour! In samenwerking met Atelier Schinkel komt er een pop-up editie van het festival. Na de indoor edities kiest Foodfestival Nederland voor festivals in de buitenlucht. Op verrassende plekken in en rondom Amsterdam kun je proeven, genieten en ontdekken. Dit festival vindt plaats in een oude wasstraat (het pand van Atelier Schinkel). Een herbruikbaar glas koop je voor één muntje, dit muntje krijg je na inlevering weer terug. Valschermkade 16, Amsterdam
Facebookpagina Foodfestival Schinkel

Bekijk hier de foodfestival agenda voor mei 2016.

Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief