Frenchie To Go, Parijs

Frenchie

Een heerlijk Engels ontbijtje in Parijs scoor je bij Frenchie To Go. Maar niet alleen voor een ontbijtje ben je bij Frenchie to Go aan het juiste adres. Je kunt er ook heerlijk lunchen, een coffee to go halen of voor een gezond sapje kiezen.
FrenchieToGo

De naam zegt het al, bij Frenchie To Go kun je natuurlijk ook je drankje, ontbijt of lunch meenemen en buiten mét zicht op de Eiffeltoren nuttigen. Frenchie is het restaurant van Gregory Marchand, die door Jamie Oliver ‘Frenchie’ genoemd werd. De naam van het restaurant (en die van Frenchie To Go) was dan al snel besloten.

Frenchietogo

Mais oui… bij Frenchie To Go eet je alleen homemade producten. Zelfs de hotdogs, pastrami en gerookte spek! De beste producten worden gebruikt in de keuken van Frenchie To Go; er wordt gebruikgemaakt van seizoensfruit- en groente, de lekkerste vis en de beste kaas.

Bon appétit!

Fenchie To Go, 9 rue du Nil Paris
www.frenchietogo.com

Beeld: Frenchie To Go

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief