Frietboutique komt met frietje chocoladesaus

Hands Off My Chocolate Friet

Friet met chocoladesaus? Ja, je hebt het goed gelezen. Vanaf nu kun je bij de Frietboutique een patatje choco bestellen. En dat is niet zomaar chocolade, maar chocolade van Hands Off My Chocolate.

Hands Off My Chocolate Friet

Het frietje chocoladesaus is de eerste van Europa en ziet er goddelijk uit. Zoet en zout. Chocolade en friet. Lekker en lekker. Kan niet beter, if you ask me. Een maand lang (tot en met 8 juni 2017) is de Hans Off My Chocolate Friet te bestellen bij de Frietboutique in Rotterdam en Amsterdam. Probeer je handen maar eens schoon te houden bij het eten van dit bijzondere patatje.

Frietboutique

Bij de Frietboutique (in Amsterdam en Rotterdam) eet je de lekkerste verse friet. Voor de ambachtelijke patat worden de beste aardappels gepoetst, gesneden, voorgebakken en afgebakken. Het resultaat? Knapperige en krokante friet met schil. Krijg je toch nog wat vitaminen binnen tijdens het eten van deze guilty pleasure. Bij de hotspot hebben ze ook snacks, kroketten en milkshakes. Go, go, go!

Waar: Johannes Verhulststraat 107, Amsterdam & Witte de Withstraat 68 a, Rotterdam
Website: www.frietboutique.nl

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply