Frikandel speciaal pannenkoek van Brinks Pannenkoeken

Frikandel speciaal pannenkoek

Frikandel speciaal pannenkoek! Hoe goed klinkt dat? Typisch zo’n gevalletje van ‘waarom hebben we dat zelf niet bedacht’. Brinks Pannenkoeken bedacht het en zette het met succes op de kaart. Want nu wil iedereen dé frikandel speciaal pannenkoek. Wij ook!

Frikandel speciaal pannenkoek

Je moet er bijna voor naar het buitenland, maar dan heb je ook wel wat. De pannenkoeken hotspot is gevestigd in Zeddam (he wat?) in Gelderland, waar je direct een vakantiegevoel krijgt. Lunch of dineer je hier binnenkort dan moet je natuurlijk de frikandel speciaal pannenkoek bestellen. Alle ingrediënten van de frikandel speciaal, maar dan tussen een pannenkoek gevouwen. De home made frietjes krijg je er gewoon in een bakje naast. Mocht je het nog niet gewaagd genoeg vinden, dan kun je die er ook nog tussen proppen. Yum!

Brinks Pannenkoeken

Ons klinkt deze bijzondere pannenkoek best wel als muziek in de hongerige oren. En we kunnen dan ook niet wachten om naar Zeddam af te reizen voor zo’n heerlijke pancake! Ben je niet zo’n waaghals? Gelukkig hebben ze bij Brinks Pannenkoeken ook iets ‘normalere’ varianten, zoals de pannenkoek met spek en die met appels met peren. Voor de lunch zijn er ook tosti’s (met brie en salami), kroketten met brood en uitsmijters. ‘s Avonds gek genoeg geen zin in een pannenkoek? Dan kun je altijd voor een maaltijdsalade (zouden wij niet kunnen hoor in een pannenkoekenrestaurant), steak of burger.

Waar: Bovendorpsstraat 7, Zeddam
Open: woensdag t/m zondag van 12.00 tot 20.30 uur
Website: www.brinkspannenkoeken.nl

In Amsterdam eet je de lekkerste pannenkoeken bij deze hotspot. Kun je mooi heen tijdens je weekendje naar Amsterdam

Beeld: Brinks Pannenkoeken 

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief