Gezond snacken bij de nieuwe SNCKBR

Gezond snacken bij de nieuwe SNCKBR
Ken jij de nieuwe SNCKBR al? Aan de Amsterdamse Van Woustraat opende onlangs dé plek voor iedereen die behoefte heeft aan lekker én gezonde snackmaaltijden. Is die pizza en hamburger gelijk geen cheaten meer!

SNCKBR Amsterdam

Op het frituurvetvrije menu staan overheerlijke ontbijtjes, late night snacks, diners en drankjes. En nee, je hoeft je niet schuldig te voelen als je meerdere dingen bestelt. Doen wij ook! Want zeg nou zelf, wie kan er uberhaupt kiezen tussen een burger en een pizza?

Gezond snacken bij de nieuwe SNCKBR

Hoe al dat lekkers niet ongezond kan zijn? De pizza is gemaakt van flatbread, de friet van zoete aardappels en The Shoarma wordt geserveerd met een volkoren- of speltpita. We zullen nog niet alles verklappen, maar ook de desserts – ja deze snckbr heeft toetjes! – zijn veelbelovend.

Ontbijten doe je er met pannenkoeken, een smoothie bowl of een speltcroissant. Je lunch of voorgerecht bestel je zoals je zelf wilt, als een spring roll, als een sandwich met zuurdesem brood of als een salade. Oeps.. toch de halve menukaart aangestipt, we wilden jullie het niet onthouden. En nu hup, naar die verantwoorde snackbar!

Waar: Van Woustraat 34-36, Amsterdam
Website: www.snckbr.com

Beeld: SNCKBR

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief