Glutenvrij menu Vegan Junk Food Bar

Glutenvrij menu Vegan Junk Food Bar

Vegan Junk Food Bar heeft sinds vandaag ook een glutenvrij menu! Bij deze fijne hotspot in Amsterdam kon je – uiteraard – al vegan en vegetarisch eten, maar nu dus ook helemaal glutenvrij.

Glutenvrij menu Vegan Junk Food Bar

Eet jij glutenvrij? Dan word je heel blij van het nieuwe menu van de Vegan Junk Food Bar. Van kleine snacks als olijven tot ijs (coconut milk based, gluten & soy free), de menukaart is om je vingers bij af te likken. Ook frietjes – yes ook truffle fries – staan op de kaart, net als zoete aardappelfriet en de ‘loaded fries aka kapsalon’. Yummy!

Je kent de Vegan Junk Food Bar natuurlijk al als vegan hotspot aan het Marie Heinekenplein en Staringplein 22. Twee locaties vol vegan én vanaf nu ook glutenvrij eten dus. Er is nu dus een vegan menu en een menu dat ook helemaal glutenvrij is bij de Vegan Junk Food Bar. Hoe graag wil jij de vegan pizza by Mastino V proeven?

Glutenvrij menu Vegan Junk Food Bar
Vegan menu

Op het vegan menu van de Vegan Junk Food Bar vind je de lekkerste junk food die je maar kan bedenken. Friet, burgers, pizza, heerlijk allemaal! De burgers zijn dan met plant-based beef en er is zelf plant-based shoarma. Salades, dipsauzen, snacks, het ontbreekt nergens aan bij de spot.

Waar: Staringplein 22 & Marie Heinekenplein 9-10, Amsterdam
Website: www.veganjunkfoodbar.com
Wil jij liever een dikke vette hamburger mét vlees? Dan moet je bij een van deze burgerrestaurants zijn. Voor de beste pizza van Amsterdam hebben we ook een lijstje en we hebben een dagplanning gemaakt voor een weekendje Amsterdam. In deze guide vind je een handig overzicht van uur tot uur, zodat je geen hotspot in Amsterdam hoeft te missen.
Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld Glutenvrij menu Vegan Junk Food Bar: Annemarie Dekker 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief