Green & Safe healthy hotpot in Shanghai

Green & Safe healthy hotpot in Shanghai

Green & Safe in Shanghai is dé ideale hotspot waar je lekker en gezond kunt eten. Hier kun je zitten in het restaurant, maar ook eten afhalen én boodschappen doen. Heerlijk voor als je tijdens je stedentrip naar Shanghai weleens wat anders wil eten dan noodles, rijst en bruine eieren.

Green & Safe

Er is een deli-gedeelte waar je zelf broodjes, pasta, taart, quiche, pizza, fruit en wijn kunt pakken. Al het lekkers uit de deli van Green & Safe kun je buiten, onderweg of thuis opeten. Ook is er een gedeelte in deze grote hotspot waar je ingrediënten voor thuis kunt halen. Dus zit je in een b&b mét genoeg ruimte om te koken, dan kun je hier je boodschappen halen. In de industriële restaurantruimte ga je aan een van de simpele tafeltjes zitten (zoals meestal in een restaurant, ha) en kies je iets van de kaart. Denk aan: lekkere broodjes, salades, yoghurt met fruit, pizza, smoothies en koffie of thee. Je kruist op de papieren kaart aan wat je allemaal wilt hebben en brengt de formulier naar de kassa. Daar reken je af en zodra je eten klaar is, komen ze het brengen. De zitplekken zijn beneden en boven (daar is ook een open keuken).

Het is er erg gezellig (en groot) en je ontbijt, luncht en bruncht er heerlijk. Ook kun je er prima even een koffietje met – uiteraard – een stukje taart doen. Zoals de naam Green & Safe al zegt, zijn de producten voornamelijk groen, organic én gezond. Voor Chinese begrippen is het er niet goedkoop, maar het is allemaal heel lekker. Tip: neem een heerlijke smoothie en croissantje, want die zijn hard to find in Shanghai.

Waar: 6 Dongping Road, Xuhui District, Shanghai
Website: www.green-n-safe.com

Ben je op citytrip in Shanghai? Lucky you! In dit artikel vind je de beste rooftopbars in Shanghai en hier lees je wat je allemaal kunt doen in deze wereldstad. 

Beeld: CityStyleGuide

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief