Groen eten bij Le Jardin

Please select a featured image for your post

Vind jij ook dat er niet áltijd een groot stuk vlees of vis op je bord hoeft te liggen? Dan word je definitely blij van het nieuwe Le Jardin in Utrecht. Er wordt namelijk voornamelijk lekker gekookt met groenten en kruiden. Pourquoi?

Het is verantwoord, ambachtelijk én biologisch. Le Jardin laat zien dat lekker eten niet per se gepaard hoeft te gaan met een complete beestenboel op le bord. Er worden dan ook volop groenten uit het seizoen gebruikt, maar zo nu en dan een lekker stukje vlees, gevogelte of vis vind je ook zeker terug op de menukaart. Maar de groentenomie staat centraal, euhh de wat? ‘De kunst van lekker eten en drinken met groenten als uitgangspunt’.

In de (Franse) keuken van Le Jardin worden de fijnste gerechten gemaakt. Zo staat er een voorgerecht van ui, salie, tijm en gezouten citroen op het menu, is mais met polenta, kippendij en specerijen een van de hoofdgerechten en zijn er desserts met ingrediënten als venkel, wortel, gemberbier, karamel en peer. Bon appétit!

Waar: Mariaplaats 42, Utrecht
Website: www.lejardinutrecht.nl

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief