Hagelslagwinkel Amsterdam: Hagelswag Store

Hagelslagwinkel

Giet jij hagelslag ook het liefst in je mond in plaats van op je brood? Of eet jij het gewoon als tussendoortje, zo uit het vuistje? Ren dan snel naar de allereerste hagelslagwinkel in Amsterdam!

Hagelslagwinkel

Hagelslagwinkel ‘Hagelswag’ is er speciaal voor liefhebbers van het broodje hagelslag (pindakaas met hagelslag, nóg beter als je het mij vraagt) én om de wereld te laten zien hoe lekker dit ontbijt is. Want, zoals ze zelf zeggen, ‘Chocolate for breakfast is the best kept secret of the Dutch’. Bij Hagelswag koop je de kwaliteitschocolade in een mooie fles, staat ook nog eens leuk in je keuken. Niet alleen je boterham kun je ermee voorzien, ook op pannenkoeken en je granola smaakt het errug goed.

Hagelslagwinkel

Toch liever hagelslag uit een old school pak? Dat kan ook hoor! Benieuwd naar de Hagelslagwinkel? Proef dan gelijk de nieuwe smaken kokos/banaan, pinda/rood fruit en appel/karamel. De hagelslag is wel een beetje aan de prijzige kant. Voor de fles betaal je 14 euro en voor een pak 6 euro. Je kunt de fles als ie leeg is natuurlijk ook weer voor iets anders gebruiken, maar de chocolade moet wel héél lekker zijn voor deze prijs!

Hagelswag

Swag moet die chocolade dus wel hebben en met de uitstraling van de flessen en pakken zit het ook meer dan goed. Vanaf vandaag kun je terecht op de Heisteeg 8 in Amsterdam voor jouw eigen pak of fles Hagelswag.

Wij vroegen ons gelijk af: zitten er ook funnies in? 

Waar: Heisteeg 8, Amsterdam
Website: www.hagelswag.com

Yay! Heb je een weekendje Amsterdam op de planning? Ga dan zeker langs de beste pizza spots en burgerbars van Amsterdam

Volg je CityStyleGuide ook al op Facebook en Instagram? Vinden we leuk! Dagelijks komen daar de leukste foto’s, Instagram Stories en artikelen voorbij. Dan hoef je niks te missen!

Beeld: Hagelslagwinkel Hagelswag

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply