Happy Earth Rotterdam

Happy Earth Rotterdam Whole Foods Plant-Based Foodshop & Eatery

Wat begon met een blog (Happy Earth Kitchen) is uitgegroeid tot een offline store waar je lekkere vegan gerechten kunt eten én boodschappen kunt doen. De Happy Earth Foodshop & Eatery in Rotterdam is een waar walhalla voor mensen die plantaardig eten.

Happy Earth Rotterdam

Yonca Özbilge is de eigenaresse van dit plantaardige paradepaardje van Rotterdam. In haar vegan hotspot zul je alleen 100 procent plantaardige én onbewerkte producten vinden. Zo’n vijftien jaar geleden werd ze vegetariër, waarna ze uiteindelijk bij plantaardig eten terecht kwam en zich daar het beste bij voelde. Met haar Instagramaccount, blog en – nu dus ook – winkel inspireert ze velen. Want met gezond eten doe je niet alleen jezelf, maar ook de aarde een plezier. Zo ondersteunt Happy Earth lokale boeren, duurzame landbouw en milieuvriendelijke producten.

Happy Earth Rotterdam Whole Foods Plant-Based Foodshop & Eatery
Foodshop & Eatery

De whole foods plant-based Foodshop & Eatery bevindt zich op Zwaanhals 299 in Rotterdam en is nog maar nét open (begin mei 2017). Je kunt er van woensdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 20.00 uur terecht en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00 uur voor je dagelijkse dosis gezondheid.

Bij Happy Earth een gezellig gedeelte waar je kunt zitten (en eten) en er is een shop gedeelte waar je boodschappen voor thuis kunt doen. Ze serveren all day breakfast met onder andere: rawnola (rauwe granola), fruit, smoothies en mylkshakes. Voor de lunch kun je kiezen voor lekkere unicorn noodles (gezellige, kleurrijke noodles), sandwiches of bananenijs bijvoorbeeld. Oh enneh, ze hebben ook hele lekkere vegan taartjes.

Happy Earth Rotterdam Whole Foods Plant-Based Foodshop & Eatery
Vegan event

Iets te vieren? Je kunt ze ook inschakelen voor je eigen vegan event. Babyshowers, verjaardagen of meetings, you name it, they serve it. Volg voor mooie foto’s, fijne updates en vegan fun Happy Earth Kitchen ook op Instagram.

Waar: Zwaanshals 299, Rotterdam
Website: www.happyearthkitchen.com

Wil je suikervrij eten in Rotterdam? Dat kan ook bij deze lekkere hotspots

Beeld: Instagramaccount van Happy Earth Kitchen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply