Happyhappyjoyjoy Ceintuurbaan

Happyhappyjoyjoy South

Happyhappyjoyjoy Ceintuurbaan is open! Officieel heet deze vestiging Happyhappyjoyjoy South, dit is alweer de derde vestiging van dit toffe restaurantconcept. Bij deze kleurrijke, op Azië geïnspireerde hotspot staan de lekkerste gerechten met Chinese, Thaise, Maleisische, Vietnamese en Indonesische invloeden.

Gerechten Happyhappyjoyjoy Ceintuurbaan

Na West en East is nu ook Happyhappyjoyjoy South een feit. Deze vestiging vind je aan de Ceintuurbaan 256 in Amsterdam, pal tegenover de tram en de Noord/Zuidlijn. Alle gerechten die bij Happyhappyjoyjoy geserveerd worden zijn net zo groot als een tussengerecht, dus je moet ongeveer denken aan 3 tot 4 streetfood snacks per persoon. Natuurlijk kun je altijd meer bestellen, want believe me, alles is zó lekker.

Happyhappyjoyjoy Ceintuurbaan kleurrijke inrichting

Ik was bij de opening en ik proefde de nieuwe rainbaos (bao buns in het roze, blauw en geel), dumplings, springrolls, bubble tea… De kaart is huge, er staan maar liefst 105 streetfood gerechten op de kaart. Van edamame bonen tot fried rice, van dim sum tot gado gado en van curry tot vega.

Rainbao's bij Happyhappyjoyjoy Ceintuurbaan

Interieur Happyhappyjoyjoy South

Al dat lekkers nuttig je in een geweldig interieur. Door de drukke prints (zelfs op het plafond), lampen, tuktuk, neonletters en photobooth waan je je ook bij deze locatie direct in Azië. Ja, dat hoorde je goed: er is een ruimte met een toffe photobooth én frisdrankautomaten. Ook is er plek voor private dining als je met een select groepje in een aparte ruimte wil eten.

Happyhappyjoyjoy Ceintuurbaan photobooth vending machines

Je drinkt er fijne wijn (ik kan het weten), bier van eigen receptuur en – but of course – Aziatische frisdranken. Het kan niet anders dat je na een lunch – dat kan ook – of diner helemaal happy naar huis gaat. Met een goedgevulde buik, want mán alles smaakt naar meer.

Pssst.. ooit een Asian High Tea gedaan? Vanaf eind september kan dat hier.

Waar: Ceintuurbaan 256, Amsterdam
Open:
dagelijks van 17.00 – 01.00 en op vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur. Vanaf 17 september ook geopend voor lunch (vanaf 12.00 uur).
Website van Happyhappyjoyjoy Ceintuurbaan: www.happyhappyjoyjoy.asia

Beeld: CityStyleGuide & Happyhappyjoyjoy

Deel ook op Pinterest!

Happyhappyjoyjoy Ceintuurbaan bubble tea

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply