Harvey Evans brillen

Harvey Evans brillen
Altijd al gedroomd van een unieke bril of zelf ontworpen zonnebril? De mooiste handgemaakte brillen die ontworpen zijn naar jouw wensen – hoe leuk! – scoor je bij Harvey Evans brillen. Nu nog alleen online te koop, maar binnenkort opent de eerste winkel in Amsterdam.

“Harvey Evans ontwerpt en maakt brillen in jouw smaak en jouw kleur, handgemaakt in Amsterdam”, vertelt owner Pieter Germeraad ons. Hoe zit dat precies? “Ik ontwerp mijn eigen brillen én modellen in opdracht van de klant. Iedereen kan dus zijn of haar wensen doorgeven, er zijn weinig tot geen beperkingen in model of kleur.” Je kunt dus je eigen (zonne)bril ontwerpen, in jouw model en jouw kleur. Houden we van!

Harvey Evans brillen

De modellen zijn van behoudend tot extravagant, net wat jij leuk vindt. Een bril van kunststof, bamboe of buffelhoorn? Kan allemaal. Alle Harvey Evans brillen zijn handgemaakt en van de hoogste kwaliteit materialen en daardoor exclusief. Alle modellen kunnen worden voorzien van een correctie en ook de zonnebrillen kunnen op jouw sterkte gemaakt worden. De prijzen zijn afhankelijk van het materiaal, design en de exclusiviteit. Zo heb je een unieke zonnebril vanaf €175 en een montuur vanaf €225.

Harvey Evans brillen

Website: www.harveyevans.com
Instagram:
 www.instagram.com/Harveyevansbrillen
Telefoonnummer: 06-15829784

Beeld: Harvey Evans brillen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief