Healthy hotspot: Dirt Candy in NYC

Please select a featured image for your post

De healthy hotspot van deze week is Dirt Candy! Elke vrijdag komt er een hotspot op het gebied van health online. Of het nou een restaurant met biologisch eten is, een nieuwe yogaschool of een sapjesbar is, elke week vind je hier een nieuwe healthy hotspot die je niet mag missen.

Groenten, groenten en nog meer groenten, Dirt Candy loves it! Dit (award-winning) vegetable restaurant is in handen van chef-kok Amanda Cohen. Zij schotelt je de lekkerste en meest bijzondere groene combinaties voor. Wat je kan verwachten? Korean fried broccoli, de lekkerste variaties met portobello, radijsjes en wortel én fijne gerechten to share.

Dit hippe restaurant in East Village is erg geliefd, dus een tafeltje bemachtigen is zo makkelijk nog niet. Op de website kun je gebruikmaken van de open table, maar tijdens je citytrip naar New York kun je ook gewoon Dirt Candy binnenlopen. Moet je even wachten? Dat kan perfecto aan de bar!

Waar: 86 Allen Street, NYC
Website: www.dirtcandynyc.com

Beeld: Dirt Candy

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply