Healthy Hotspot: Pinson in Parijs 


Healthy Hotspot: Pinson, Parijs

De healthy hotspot van deze week is Pinson in Parijs! Elke vrijdag komt er een hotspot op het gebied van health online. Of het nou een restaurant met biologisch eten is, een nieuwe yogaschool of een sapjesbar is, elke week vind je hier een nieuwe Healthy Hotspot die je niet mag missen.

Pinson in Parijs

Gezond lunchen in Parijs doe je bij één van de locaties van Café Pinson. Deze juicebar, opgericht door twee Parijzenaren, biedt een ruime keuze aan gezonde, biologische voeding in een mooie en stijlvolle omgeving ontworpen en ingericht door de Franse designer Dorothée Meilichzon.

De cuisine? Healthy, vegetarisch en homemade. Ontbijt, lunch, diner, de Fransen houden ervan! Elke dag is er een carte du jour met verschillende gerechten variërend van een gezonde hartige taart met kappertjes, olijven en gedroogde tomaat tot een bietensoep en chiapudding. Maar, geen zorgen, er is ook chocoladetaart en chocolademousse!

Healthy Hotspot: Pinson, Parijs

P.S. Ben je op een zondag in Parijs, ga dan voor de Sunday Brunch bij Pinson in het 3e arrondissement! Wel even telefonisch reserveren.

Waar: 6 rue du forez (3e arrondisement), 58 rue du faubourg poissonnière (10e arrondisement) en rue de Chaillot (in Le Tigre Yoga Club, 16e arrondisement)
Website: www.cafepinson.fr

Beeld: Pinson

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

Leave a Reply